Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

What Is a Woman? (2022) 

Do kolonky žánr bych ještě přidal Komedie a Horor.

plakát

American Wrestler: The Wizard (2016) 

From zero to hero, typicky hořkosladký příběh. Všichni milují outsidery. Tři hvězdy hlavně za Lia Marie Johnson.

plakát

Rick a Morty (2013) (seriál) 

Nejlepší animák ever.

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Po finále 5. série musím říct, že 5 hvězdiček je pro mě k tomuto seriálu málo.

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

Po finále 3. série už musím konečně napsat nějaký komentář. Nevím kde začít. Pravděpodobně od Claire Danes, do které jsem se úplně zamiloval. Úžasná herečka. Snad jako by se Claire stala herečkou jen pro roli Carrie. Samotný seriál si divákem, hlavně v třetí sérii, celkem hraje a nabízí spoustu zvratů, ale žádné béčkové cliffhangery se nekonají, což se seriálu daří splňovat snad po všechny tři série. Zdá se být dosti inteligentním a "antiteroristicky", americky správným. To někdo snést nemusí, stejně jako několik vedlejších postav typu Dana nebo Lockhart. Rozhodně je to ale seriál pro dospělé, nabízí lásku, akci i napětí, co víc si přát? Snad jen brzký příchod čtvrté řady.

plakát

Tísňová linka (2013) 

První hodina filmu takřka dokonalá. Emotivní a napínavé, uvažoval jsem o 5*. Posledních 30 minut béčkový thriller. Zkazilo mi to dojem z celého filmu.

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Vždycky se na něj rád podívám. Ta lidskost, která je v seriále obsažena a způsob jakým doktoři bojují s vlastními problémy dnes už takřka v seriálech vymizela. Po skončení celého seriálu jsem málem brečel jak želva, protože jsem měl pocit, že opouštím partu skvělých a hlavně humánních (i když mně s tím Hawkeye občas štval:)) lidských bytostí.

plakát

Jižní Pacifik (2009) (seriál) 

Toto je první série dokumentů, kterou jsem shlédl dobrovolně a rád. Perfektní záběry, kterým se dalo občas těžko uvěřit, nádherná příroda a život domorodců a zvířat. Místy mě ale mrzelo, že se některé informace tak často opakovaly a přišlo mi, že se ani nejedná o klasický dokument, nýbrž o takový sestřih zajímavostí. Každopádně pro nenáročného diváka to byla poučná zábava jak se patří a taky mi pomohla u maturity z ČJ při psaní slohu :)