Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Recenze (17)

plakát

Než přišla bouře (2018) 

Nesympatičtí herci,nepříjemnej dabing,zbytečnej film. A škoda času si to vůbec pouštět.

plakát

Tajemný muž (2012) 

Opravdu jsem se velmi snažila. Bohužel ani trochu nepochopila....

plakát

Líbánky (2013) 

Jsem unavená panem Jarchovským....otrávená panem Hřebejkem....neoslněna Aňou....to už tu nikdo jiný netočí?

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Občas vám nerozumím....čtouc tu recenze,nedočkavě jsem se tetelila,dočkat se nemohla. Označení nejlepší a nejoblíbenější film mě dostalo na kolena. A nyní....cítím jen zklamání. Ale jo,vtipné nuance byly příjemné,herci sympatičtí....ale nic víc jsem nenašla. Bomba téma špatně natočené. Vlastně nevím zač jsem dala 3*....

plakát

Muž z oceli (2013) 

Komorní Jak pejsek s kočičkou pekli dort..... jedno přes druhé,semleté páté přes deváté,nenašla jsem hlavu,natož patu. Vrátím se ke starým Supermanům,na tohoto nového jsem očividně moc stará :o(( . Díky pane Snydere že jste mi to připomněl.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Tak se mi zdá že se na Elišku Balzerovou moc hezky kouká.....ale jinak nuda,nuda,nuda,nuda a taky tak trošku nuda. Lenka Vlasáková i Vojta Dyk mě zklamali. Prostě jedna velká,nudná nuda....a že jsem se tedy zhruba popáté donutila shlédnout film celý.

plakát

Piknik (2014) (TV film) 

Zajímavé téma,skvělé herecké obsazení,český film,režisér který je zárukou....ale já se utopila. Ve jménech,ději,postavách. Těšila jsem se.

plakát

Miloval jsem ji (2009) 

Mám ráda Daniela Auteuila....nenapadá mě který jeho film mě nezaujal,nebavil. Bývá pro mě zárukou že se nekoukám zbytečně. Mám ráda Ondřeje Vetchécho.... ale koho napadlo nechat ho,či nabídnout mu,dabovat Auteuila,šmarjá? Proto jen 3*,příliš mi to vadí.

plakát

Dál než se zdálo (2010) 

Možná jsem divná....ale ať se snažím jak chci,tenhle film jsem nepochopila. Stejně jako jak v téhle slátanině bez vtipu a pointy mohla hrát Drew,potažmo Melounek. Snažím se a hledám co mi utkví v paměti,snad jen že je to další zklamání a marně lovím v paměti v čem koukatelném od dob Andílků Drew hrála. Už si ani nepamatuju zač jsem dala druhou hvězdičku. Brrrrrr