Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (54)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Nejsem na bezduché filmy, takže Abraham Lincoln jako chodící cirkulárka mi nepřijde moc dobrý námět k filmu. Film mě vůbec nenatchnul a jakmile Abe uklidil sekeru do truhly, tak už to nestálo vůbec za nic.

plakát

Alarm (2009) 

Určitě se vstáváním má hodně lidí problém, pár takových znám, ale tento krátkometrážní film nestojí ani za shlédnutí. Zbytečně zdlouhavé a po čtvrtém budíku už jsem ten zvuk nesnášel.

plakát

Americký ninja 5 (1993) 

Klasická ninjovská show, kde jeden ninja dokáže porazit ostatní a získat uznání. Hodnotím z mladé nostalgie, proto je mé hodnocení jaké je.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Hollywood, párty, drogy, alkohol - co od toho čekat? Obrovskou párty celebrit, které ví jak si to užít ve velkém stylu. Jenže nikdo na tuto párty nepozval knížete pekel, a proto se pozval sám, aby ji pořádně rozohnil. Ve filmu lítá jedna sprostá hláška za hláškou. Vtip, prostředí, efekty a výkon herců nestojí ani za zlomenou grešli. Prostě nejsem ta správná cílová skupina. Za koncovou scénu si film zasloužil jednu hvězdičku. Everybody, yeah

plakát

Arthur (2011) 

Arthur je namyšlené, rozmazlené a nevychované malé dítě v dospělém těle. Prostě klasický příběh kdy z totálně mentálně zaostalého či narušeného člověka lze udělat „normálního“ člověka, který se jakžtakž dokáže postarat sám o sebe, a začne mu (světe div se) zálež dokonce i na ostatních lidech (spíš na pár lidech). Film ukazuje, že díky penězům zažijete hodně zábavy a můžete si takřka sehnat cokoliv na světě, tedy samozřejmě (pro romantiky) kromě lásky – tu si totiž musíte zasloužit a propracovat se k ní. Podprůměrná komedie, která může pár lidí urazit.

plakát

Batman začíná (2005) 

Nádherně zpracovaný začátek BATMANa. Cesta Bruce Wayne přes k vytvoření symbolu BATMANa. Efekty, hudba a herecký výkon jsou ohromující. Jako milovník superhrdinů, komixů a všeho s tím spojeného se mi film velice zamlouval.

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Chvilku mi trvalo pochopit anglický humor, ale pak jsem válel skoro po zemi smíchy. Všechny série jsou na // 5* //.

plakát

Blood and Bone (2009) 

Příběh u kterého se prostě jen uvelebíte v křesle, a pak už jenom sledujete jak Bone láme jednu kost za druhou v pouličních rvačkách. Prostě děj ze špíny až na vrchol, a pak zmizet ve stylu cowboye, který všechny záporáky zabil a může s klidným srdcem odjet do západu slunce. A proč? Aby nám všem ukázal, že pokud něco slíbíme, tak to musíme splnit. Na to kolik tam hraje MMA zápasníků jsem čekal, že tam bude o něco víc (o mnoho víc) rvaček.

plakát

Byl jednou jeden... život (1987) (seriál) 

Jako malý jsem tento seriál zbožňoval. Hezky vysvětlený pochod celého těla co se v něm děje pro malé děti.

plakát

Carrie (2013) 

Za mě veliké zklamání. Čekal jsem atmosféru 70. tet, kde mladá žena se svou super schopností telekineze ve mně dokáže vyvolat údiv a strach z takové moci. Zde jsem se dočkal pouze nekonečného čekání na finální scénu, kde všem ukázala, co její síla dokáže (to však nestačí). Nezbývá mi nic jiného než doufat, že se Carrie znovuzrodí a dokáže mi, že jsem se v ní zmýlil.