Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Vřískot 6 (2023) 

Dlouho jsem rozmýšlel, kde hodnocení uchopit. Řekl bych, že film nevyužil na plno potenciálu, rozhodně však nelze hovořit o nějakém odfláknutém projektu.Nic méně přece jenom se z toho dalo vytěžit o mnoho více. Mírné zklamání jsou logické věci, ale asi to tak u Ghostfacu vždy bylo a a bude.  Viz hodnocení POMA. Nutno říci, že předčil očekávání.

plakát

Vřískot (2022) 

Tak kde začít?.. Osobně jsem od toho čekal daleko více, nadruhou stranu co nového vymyslet. Jak už bylo níže zmíněno, další díl nebyl potřeba. A otázka je vlastně zůstavá proč tento film vznikl. Bohužel plochý nekonstruktivní příbeh se spoustou iracionálního chování s prolnutím minulosti. Příjemným překvapením bylo alespoň rozluzlení, ktere naneštěstí vystřídala pachuť přežívších, kde 4 ženské postavy zabijí seriové vrahy. Věřím, že si tento film sklidí úspěch u fanoušku Scream, nic méně pro člověka, který má rád horory asi moc úspěchu nesklidí. 55%

plakát

Stáhni a zemřeš (2019) 

Film, který měl skvělý nápad, bohužel bez využitého potenciálu., vygradován Infantilním závěrem. Škoda.

plakát

Spirála strachu: Saw pokračuje (2021) 

Tak tenhle díl se opravdu nepovedl.Ačkoliv mám serii SAW rád, tak příběh a obecně linka okolo které se děj točí není žádná hitparáda. Chyběl tomu nějaký zajímavý nápad, něco, porč vznikla vůbec serie SAW. Nevím zdali Chris si zvykal na nové zuby, ale jeho mluvený projev i vizualní mi přišel dost umělý. Celkový dojem bohužel mizerný.

plakát

Tiché místo (2018) 

15 minut od začátku filmu + trailer + infantilní závěr = Tiché místo.

plakát

South Park: Peklo na Zemi (1999) 

93% , film je nasypanej hlaskama u kterejch se neda nesmat. Skoda ze tam nema roli Butters .D Je videt ze tvurcum neni nic svaty:D

plakát

Saw 3D (2010) 

Dneska jsem se nudil tak jsem si dal celou serii SAW shrnu to zde. Prvni dil skvely , druhy dil usel , treti, ctvrtej, patej byly oka na 55% sestka klesla na 40 a vrcholem to zavrsil posledni dil serie 20% a to jsem moc hodnej jediny za co si zaslouzila moje procenta je hudba a konec. Jinak to nema s hororem a boze s krimi vubec nic spolecnyho , je to takovej jack rozparovac. :)

plakát

Probudím se včera (2012) 

Tak ted to bylo v kine mozna poprve kdy jsem udrzel pozornost celeho filmu, coz se casto nestava.Vcelku zajimave podani ceskeho cestovani v case. Na to ze se jedna o cesky film tak jsem byl hodne spokojenej 78% adekvatnich za me.Pomerne jednoduchy predvidatelny dej doplnuji luxusne povedenymi dialogy tvori vcelku opravdu vybornou podivanou.Pravda zacatek je trosku vlacny nic mene je to tak akorat se poradne usadit do sedadla.Ovsem po nem uz jsem se jenom smal. Dale bych rek, ze herecke role byly obsazeny take dobre, tresnickou na dortu byl J.Madl , ktery opravdu predvadi zivotni roli.Jedine co me na filmu opravdu vadilo byla reklama na orbitky.Na jednu stranu chapu, ze sponzori jsou potreba, ale zase bych rekl vseho s mirou. ZA ME 78%!!!!!!!!!!!!!

plakát

Jako za starých časů (1980) 

Abych byl uprimny, nechal jsem bezet televizi a jak vidim ten obraz tak si rikam jezisi to bude nejaka blbost, ale opak je pravdou.Opravdu jsem se zasmal."Nasi indiani" :D

plakát

Redakce (2004) (seriál) 

Prijde mi to jako hodne spatna napodobenina serialu Superman, akora s jenou vyjimkou Redakce je serial absolutne bez deje.