Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (861)

plakát

Westworld - Dveře (2018) (série) 

Hodně překombinovaná série, a konec mě vyloženě zklamal. Celkově ale opět fascinující zážitek, na 4 hvězdy to je.

plakát

28 týdnů poté (2007) 

Kvalitní akce, jen ti dva haranti, kteří všechno zavinili, ti mě srali už od začátku, a celou dobu jsem jim přál smrt. Obzvlášt tomu klukovi.

plakát

Anything for Jackson (2020) 

Na to, že se jedná zjevně o spíše komorní nízkorozpočtový počin, tak jsem byl spokojen, atmosféra je skvělá a nuda při sledování určitě nehrozila. Jen ten konec jsem moc nepochopil...  Příjemné překvapení

plakát

Holidays (2016) 

Nerozumím trapným hejterům tady, tenhle flick je fak dobrá zábava, která se nebere vážně a servíruje tu správnou porci divnýho humoru, gore a ujetosti.

plakát

Domov snů (2010) 

Pekna holka brutalne vrazdi, aby ziskala byt svych snu. Toto se rozhodne povedlo

plakát

Maniak (2012) 

Rozhodně nadprůměrnej úlet. Bilbo Baggings si tady střihnul roli, kerá mu sedla jak prdel na hrnec. Je to takovej kříženec Elliota Rogera a Leatherface. Někomu tady vadil styl POV, mně to naopak přišlo fajn a přidávalo na síle creepy stalker atmosféře, která se prolíná celým filmem. Retro soundtrack taky fajn. Doporučuji pro první netflix and chill domácí rande, jestli po tomhle tvoje nová holka neuteče a znovu se u tebe ukáže, tak už neuteče nikdy.

plakát

Pod zemí (2014) 

Za pár kaček se dá natočit horor, kterej strčí napětím do kapsy stamilionové CGI sračky. Jsou tu parádní lekačky, slušnej gore (vše praktické efekty) a zajímavej konec. Velmi doporučeníhodné kolgům trpícím klaustrofobií.

plakát

Tajemný muž (2012) 

Tak takovou zápletku jsem nečekal. Příjemné překvapení. No a je tam Jessica Biel. <3

plakát

Kontakt (1997) 

Skvělý, inteligentní sci-fi film. Jodie Foster podává životní výkon. Zbytečná přeslazená romantická linie s odporným McConaugheyem mi tam však silně vadila, proto nedávám 5 hvězd.