Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (861)

plakát

V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz (2021) 

Vera Farmiga a Patrick WIlson jsou opět skvělí, chemie mezi nimi je prostě nepopíratelná. Ale jinak je trojka opravdu o dost slabší než první dva díly, ve všech směrech, a u mě tedy na víc jak tři hvězdy prostě nedosáhne.

plakát

Den Páně (2020) 

Wow, tak tohle bylo hodně jiný. Ve všech ohledech. Za mě povedenej low budget kousek.

plakát

SiREN (2016) 

Hannah Fierman jako Lilith je skvělá, zbytek je slabší průměr. Zejména ta parta blbů by zasloužila smrt hned po první čtvrhodině filmu.

plakát

Westworld - Dveře (2018) (série) 

Hodně překombinovaná série, a konec mě vyloženě zklamal. Celkově ale opět fascinující zážitek, na 4 hvězdy to je.

plakát

Mortal Kombat (2021) 

Zklamání. Slabota. Film vrcholí hned na začátku scénou boje Subzero vs. Scorpion a později na konce soubojem těch samých v ještě lepší verzi. Taslin a Samada jsou také jediní opravdu tahouni filmu. Zbytek castingu je katastrofa, nezajimaví, a někteří z nich působí až tragikomicky (např. představitel Liu Kanga). Děj o ničem, nuda, celé to působí zratkovitě a po epické původní scéně máte pocit, že pak už tvůrcům došly nápady a chtěli to mít co nejrychleji odbyté, tak to zaplácli digitálními efekty, pár souboji a šlus. Devadesátková verze filmu je rozhodně lepší, no a hře to nesahá ani po kotníky.

plakát

Westworld - Labyrint (2016) (série) 

Tato série je umělecké dílo, koncert, s hráči kalibru Sira A. Hopkinse, jehož sledování je vrcholným umněleckým zážitkem s takovou hloubkou, o jaké se většině tvůrců tupého filmového a seriálového braku valícího v současnosti na diváky ani nesnilo.

plakát

28 týdnů poté (2007) 

Kvalitní akce, jen ti dva haranti, kteří všechno zavinili, ti mě srali už od začátku, a celou dobu jsem jim přál smrt. Obzvlášt tomu klukovi.

plakát

Host (2020) 

Partička znuděnejch, nesympatickejch hysterickejch kravek a jeden obtloustlej páprda vyvolávaj duchy přes Teams video call. Trapná nezáživná hovadina, u který jsem si celou dobu přál, aby je ten duch konečně co nejrychleji zlikvidoval.