Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (861)

plakát

Maniak (2012) 

Rozhodně nadprůměrnej úlet. Bilbo Baggings si tady střihnul roli, kerá mu sedla jak prdel na hrnec. Je to takovej kříženec Elliota Rogera a Leatherface. Někomu tady vadil styl POV, mně to naopak přišlo fajn a přidávalo na síle creepy stalker atmosféře, která se prolíná celým filmem. Retro soundtrack taky fajn. Doporučuji pro první netflix and chill domácí rande, jestli po tomhle tvoje nová holka neuteče a znovu se u tebe ukáže, tak už neuteče nikdy.

plakát

Kletba z temnot (2012) 

Mrazilo mě z toho chvílema, příběh je celkem jasnej, kvalitní démonovina, holčička to zahrála perfektně, dobrý triky, bylo by to za normálních okolností na čtyři hvězdy. Jenže je tady jedno velký ale - ten fotr a matka hráli tak divně křečovitě a ne-uvěřitelně, že mi to chvílema úplně kazilo zážitek z filmu, prostě to jejich hraní bylo falešný, prkenný a neautentický. Hodně mě to rušili, takže hodnocení padá na tři hvězdy.

plakát

Drive Angry (2011) 

No, je to taková béčková blbůstka, ale má to docela drive, Cage a Fichtner to celé táhnou a sedí jim to, a i na tu bloncku, která jim sekunduje, se dá celkem dívat. Tři a půl hvězdy.

plakát

Pod zemí (2014) 

Za pár kaček se dá natočit horor, kterej strčí napětím do kapsy stamilionové CGI sračky. Jsou tu parádní lekačky, slušnej gore (vše praktické efekty) a zajímavej konec. Velmi doporučeníhodné kolgům trpícím klaustrofobií.

plakát

Tajemný muž (2012) 

Tak takovou zápletku jsem nečekal. Příjemné překvapení. No a je tam Jessica Biel. <3

plakát

Next (2007) 

Pan KLec má strašný vlasy a Jessice Biel to ohromně slušelo. Jinak film je taková akční jednohubka se zajímavým námětem a neskutečně klišé a uslintanou "romantickou" zápletkou.

plakát

Kontakt (1997) 

Skvělý, inteligentní sci-fi film. Jodie Foster podává životní výkon. Zbytečná přeslazená romantická linie s odporným McConaugheyem mi tam však silně vadila, proto nedávám 5 hvězd.

plakát

Predátoři (2010) odpad!

Pianista a Anna Franková (oba se celou dobu tváří jakoby v prdeli měli hovno plný osin a do toho měsíc zácpu) s partičkou podivných individuí pobíhají po planetě jako lovná zvěř pro predátory. Kdyby to aspon bylo myšleno jako parodie a nebralo se to tak smrtelně trapně vážně, tak bych hvězdu dal. Ale takhle? Ubohost a trapnost nejhoršího kalibru. Kdo tohle dal dohromady musí mít zcela vypitej mozek.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) odpad!

Snad už tahle hrůzostrašnost touto potřetí nastavovanou kaší se zvraek a hoven skončila...

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Za mě je toto, co se týče dějě a poutavosti příběhu, jednozančně nejlepší díl celé série. Přeměna Anakina v Dartth Vadera je tady mistrovsky znázorněna a skvěle zahrána (bravo Hayden!). PS: Za "sérii" považuji prvních šest epizod, ty další třiSJW paskvily nepovažuji za Star Wars.