Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (96)

plakát

Černé zrcadlo - Beyond the Sea (2023) (epizoda) 

Robot na zemi, člověk ve vesmíru, rozhodně by to přesně takto bylo. Co přenosový čas dat? Řeší někdo, že mozek potřebuje restart, než se zblázní? Při tom skákání? Opravdu člověk ve vesmíru nemá ani na myčku? Černá břečka na talíři, sundavání šperků do skafandru…. Blbost, blbost. Blbost.  Nasa má tým profíků, celá posádka prochází psychotesty, naprosto a jasně mají dané postupy, co kdy kde a proč dělat, když. Viděl někdo z celého štábu, jak se drží štětec? A on si jde pro radu manželce….. to je zase slátanina kravin. Netflix. Nápad zní dobře. Realizace je zoufale amatérská a nekonzultovaná s profíky, jako u Netflixu vždycky.

plakát

Trol (2022) odpad!

Jak je v tom Netflix, je to vždy navoněná, drahá kravina bez mozku, logiky a patiny. Hezký trol, pěkné kulisy, ale tím to končí, příběh naprosto nepochopitelný, prvoplánový a hloupý. Armáda je banda neschopných trotlů, kterou vyřadí blondska od vedle z kanclu a jiné kraviny…. Nedoporučuji.

plakát

Prokletá romance (2022) odpad!

Od nějakého věku by neměly dámy hrát hloupé a naivní princezny… působí to křečovitě, uměle a trapně…. Vypnula jsem to v cca půlce filmu, jedničku mám moc ráda, je to příjemná oddechovka, ale dvojka je parodií na typickou americkost, která mě neskonale vytáčí. Rozmazlená puberťačka, ujetá matka, co si žije vlastní sen a všechny okolo sebe vytáčí svým zasněným pohledem a neustálým zpěvem o ničem. Zápletka plytká, bez nápadu a jakékoli invence, samozřejmě musíme být korektní, takže černá, bílej, fialovej a určitě nebude chybět i nějaký gay sluha…ale to už neposoudím, nedokoukala jsem, na to je můj čas moc drahý, abych si ho plnila americkým béčkem podle osnov, jak natočit průměrný a nezajímavý brak. Za mě odpad a vyhozené peníze, pusťte si radši znovu jedničku.

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Pozor! Obsahuje spoilery!! Pro mě velké zklamání, na nového Strange jsem se neskutečně těšila, je to můj nejoblíbenější Marvelák a film měl obrovský potenciál si hrát s efekty, suchým humorem a hlavně příběhem, ten je neskutečně plochý, prvoplánový a nezajímavý. Záporačce tikají biologické hodiny a tak jí prostě cáká na maják, její roli jí vůbec nevěřím a na to, jaký to mělo potenciál (např. scéna v chrámu šarlatové čarodějnice mohla být pojata daleko víc epičtěji - zjištění, boj, šok, cokoli...), boj o základnu Kamar Taj je jak z Harryho Pottera a Volďa by se od ní mohl učit... A ta snaha být LGBT friendly, ta mě vyloženě vytáčí, lesbické matky? Proč? Abychom si uvědomili, že okolo nás tihle lidi existují? No a ? Mí nejlepší kamarádi jsou gayové a jim samotným se to ve filmovém průmyslu příčí... No, dalo se z toho vysosat více, odcházela jsem z kina dost zklamaná.

plakát

Batman (2022) odpad!

Špatné obsazení, špatná režie, spousta špatně provedených scén, herní výkony podprůměrné, důležité detaily jen tak někde řečené v pozadí a tradá najednou je tam kýčovitě hubený Netopýr v obleku tak nepropustném brokovnicí, že se člověk musí hlasitě smát. Kočičí dáma vyzvracená ve zbytcích po Baryové…. Příběh o neskutečně dlouhé stopáži, kde se nic nepovedlo.  Smazat a postřílet tvůrce.

plakát

Mulan (2020) 

Kreslenou Mulan jsem nikdy neviděla, ale tohle je vedle Robina Hooda další paskvil, co neměl spatřit světlo světa. Příšerné efekty, nepochopitelné přesuny v časech i kilometrech. Scéna s lavinou je vyloženě trapná a neuhnatelného turbo koně, co má Mulan bych si přála k Ježíškovi.

plakát

Zámek a klíč - Ozvěny (2020) (epizoda) odpad!

Opravdu??? Vážně???? Tenhle seriál musel dělat nějaký alkoholik. Nápad je skvelej, spád uzasnej a pak tam jsou momenty, kdy si říkáte, vážně? Vážně odejde domu za nepřítelem s klíčem od koruny? Boha, takových chyb jsem už dlouho neviděla.

plakát

Zámek a klíč - Černé dveře (2020) (epizoda) odpad!

Díl, který nedává totálně žádný smysl, do baráku vlítne magor se zbraní, oni mají skříňku díky který se jeden hrabe v nose a druhá líbá sochu a oni jí nepouzijí když je potřeba?! Nelogické tahy postav... synátor skočí po vetřelci když má po celým baráku meče?! Zkazilo mi to celou sérii a zhnusilo konec.

plakát

Mary Poppins se vrací (2018) 

Starou, dobrou Mary jsem zbožňovala. Téhle nemůžu přijít na chuť, byť jí hraje má oblíbená Emily. Dvě hvězdy tak nějak za kulisy... ale příběh je předvídatelný a nemá spád, záporák je spíš smutný chudák, než že by ho člověk chtěl nelitovat. Škoda...

plakát

Nedotknutelní (2017) 

Originál je prostě originál. Ač jsem se vazne smazila tak jsem skoncila u poloviny, kdy odhalil psa na zdi. Neprislo mi to vtipne, zajimave ani poutavé.... ale stihla jsem si u toho nalakovat nehty a uklidit si prac. stůl, coz jsem odkládala asi mesic. Jediné pozitivum.