Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Zach Galifianakis

Typicky ztvárněná lidská blbost a jinakost, kterou v komediálně laděných snímcích žeru jako nic na světě! Vždycky jsem si přál mít podobnou osobu ve svém životě jako přiblbého kamaráda.

Jim Carrey

Jedna z "ohraných" star zahraničních snímků, přesto si svými ksichtíky a pošahaným humorem vydobyl před mnoha lety místo oblíbeného komika i u mě.

Johnny Depp

Jeden z nejcharizmatičtějších herců, které vídám ve snímcích více než rád. Vždy nechává ve své roli kousek svého oproti jiným značně odlišného hereckého (možná i osobního) já, což ho dělá jedinečným.

Anthony Hopkins

Klasická tvář, která se člověku vryje do paměti už od prvního pohledu. Lety vypilované herecké výkony taktéž dýchají na diváka důvěrou a nikdy nezklamou.

Jack Nicholson

Neznámo proč jsem si tohoto herce několik let neustále pletl s Anthonym Hopkinsem. Ač na jiné mohou Tito dva herci působit jako dvě zcela opačné osobnosti, v mých očích byla tato dvě jména vždy spojena dohromady. Podobný případ jsem měl se jmény "Vin Diesel" a "The Rock" - až po čase jsem si uvědomil, že jsou to dva samostatní herci a ne jedna a tatáž osoba :) Lidská mysl zkrátka ne vždy slouží úplně spolehlivě.

Ivan Trojan

Jeden z mých nejoblíbenějších českých herců. Jako jiné ikony českých divadel a filmů si za svou kariéru vytvořil jméno s jehož setkáním si člověk okamžitě spojí veškeré jeho základní vzhledové i charakterové rysy. Skvělý zástupce českých divadel a filmových pláten, kterých by se mělo rodit víc.

Jiří Macháček

Další z herců, jež na člověka působí dojmem "všedního člověka". Díky tomu jeho role působí přirozeně a také díky dávce osobního smyslu pro humor jeho role nikdy nenudí.

Pavel Liška

Česká varianta "blbce" k pohledání. Přírodou obdařený k imitaci lidské blbosti a proto pro člověka mého založení velice úspěšná herecká i divadelní postava.

Jan Budař

Pro většinu nesympatický herec s arogantně odpudivým výstupem. Pro mě též herec s víceméně surově chladným a obyčejným výstupem, který ho ovšem dělá jiným a tudíž zajímavým.