Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (12)

plakát

Bod obnovy (2023) 

V podstatě kriminálka z budoucnosti, náramně připomínající trochu přepracovaný jeden díl Hvězdné brány 🤣 nebo blade runner.  Ale budiž. Od českých tvůrců asi nelze čekat velkolepou scifi. Občas snímkem probleskne super vizuál futuristické Prahy, resp. obrazově je celé dílko na velmi slušné úrovni. Bod obnovy rozhodně neurazí, ale bohužel ani nenadchne.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Na tento skvost jsem se původně nechtěl ani dívat, ale dostalo to takovou sodu, že jsem si říkal "to nemůže být tak špatné".  Po 40 minutách jsem to vzdal a hýkal blahem. Ano česká tvorba našla nové dno a konkurenci bude hledat opravdu jen těžko. Ještě bych přešel už tak dost debilní námět, budiž. Ale neherecký výkon Kyšky a Urbana, který se tváří  jako kdyby měl v prdeli půlmetrové dildo, prostě nedám. Takže kdo chce asistovanou lobotomii, pomocí tohoto veledíla, vřele doporučuji.

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) 

Tohle utrpení bych už ukončil asistovanou sebevraždou všech zúčastněných. Zcela absurdní situace potřebují ještě absurdnější řešení, o které tu není nouze. Z fajn pouličních závodů je to už sciffi, zcela popírající fyzikální zákony. Jediné pozitivum je snad Momoa. Skvělý patetický záporák, a asi jen díky němu jsem dokoukal do konce.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 1 (2022) (série) odpad!

Tohle je procházka tropickým rájem. Jediná katastrofa je chybějící cafe latte a splachovací hajzl (a i o tom mám pochybnosti). Místo skutečného boje o přežití, v podobě budování zázemí a zajištění základních potřeb vlastními silami, zde vidíme festival pomluv, intrik a kydání hnoje na členy vlastního týmu. Trochu je mi líto O. Novotného, tohle snad nemá zapotřebí.

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

No ty kráso, jako fakt? To měla být nějaká variace na Avengers? Normálně nadpřirozené schopnosti a totální popření fyzikálních zákonů. Tohle už nedává smysl a za mě jednoznačně ten nejhorší díl série.

plakát

Nevyřízený účet (2013) 

Neurazí, nenadchne. Krásné béčko pro zaplnění volného odpoledne. Jason si jede to svoje, tak jak to máme rádi, prostě starej, dobrej akčnák. A kdo tvdí opak je smrdutý skunk.

plakát

211: Volání o pomoc (2018) 

Víc hovadin v jednom filmu už jsem dlouho neviděl. Cage celkem v pohodě, ale herecké výkony zbytku (pokud se teda dá mluvit o hraní) jsou na úrovni vesnického ochotnického spolku. Scénář je epizoda sama o sobě.

plakát

Čarodějnice (2015) 

Škoda 92 minut života strávených nad tímto dílem. V polovině filmu mě hlavou proletěla myšlenka na rituální sebevraždu pokud to budu muset dokoukat do konce. Pouze ponuré prostředí zachraňuje alespoň nějaký zážitek.

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) odpad!

Pokud měl Bolek potřebu se vyžvanit, tak toto byl ten nejhorší možný způsob. Komedie bez trošky vtipu a škoda času stráveným nad tímto počinem.