Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Tak tento film mě dostal. Nádherně uchylné a zároveň romantické, a co je důležité u komedie,že jsem se u toho zasmál.

plakát

Maniak (2012) 

Od filmu jsem po přečtených kritikách čekal více. Na filmu mi nejvíce vadí velmi předvídatelný děj a to, že se kromě hlavní hrdinky a vraha všichni chovají tak, že se nic nestalo a nebo nemají mozek. Díky tomu mi to ani nepřišlo jako thriller a horor, ale jako normální předvídatelná vyvražďovačka.

plakát

Sedm psychopatů (2012) 

Tak na tento film jsem se vyloženě těšil a nezklamal mě. Tarantinovski natočeno, dobře obsazeno a zahráno. Místy trochu nesourodé, ale zábavné a úchylné. A to mě baví.

plakát

Kdo je tady ředitel? (2006) 

Jak jsem se na tento film těšil, tak mě zklamal. Výborný námět, ale vzhledem k tomu, že to má být komedie a já jsem se ani jednou nezasmál, tak proto tak malé hodnocení. Možná, kdybych neměl tak velké očekávání, tak by to dopadlo lépe.

plakát

Iron Maiden: Flight 666 (2009) 

Docela slušný dokument o mojí oblíbené kapele. Ale je to pouze o tom, že si pořídí vlastní letadlo a obletí svět, přičemž navštíví i místa, kde ještě nikdy nehráli. Samozřejmě potěší muzika, kdy samozřejmě ve filmu zazní nejznámější fláky. Bohužel jsem před tímto filmem viděl dokument o Metallice a ten má úplně jiné grády. Proto tak nízké hodnocení.

plakát

Žena v černém (2012) 

Velmi dobrá a dobře zpracovaná duchařina, s dobře zobrazenou atmosférou a napětím od začátku do konce. Jediná malá chybička je, ale to je pouze můj subjektivní názor, že jsem stále očekával, že hlavní hrdina vytáhne kouzelnickou hůlku. Ale jinak Daniel Radcliffe docela solidně předvedl, že do budoucnosti nemusí být pouze čaroděj z Bradavic.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Pro ty co Tarantina nemusí, je to průměrný film, ale pro nás co Tarantina milujem, je to opět luxusní kousek, který baví od začátku do konce. Výborná kamera, hudba, režie, a hlavně herecké výkony Christophera Waltze, Leonarda DiCapria, Jamieho Foxe a Samuela L. Jacksona.

plakát

Gran Torino (2008) 

Ačkoliv se na plátně toho moc neděje, tak to člověk hltá a nechce odejít, zvědav co nám ještě Clint předvede. Film má možná nějaké mouchy, ale ty nevnímáte a naopak zvědavě čekáte co nám Clint naservíruje. Vřele doporučuji.