Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (252)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Ani jeden kladný hrdina, pár drsných vtípků, několik tragikomických momentů a jeden jablečný koláč. Takhle nějak bych popsala Adamova jablka, která jsou poskládána z různých scén, příběhů, momentů. Pořád ale nevím, jestli jsem spokojená s tím, jak film skončil....

plakát

Chata v horách (2012) 

Pominu-li fakt, že ty figurky zombie byly spíše z kategorie komedie a že mi ta partička byla sympatická tak, že bych je zmasakrovala už na začátku v jezeře, přiznávám, že nápad s jakousi reality show se mi opravdu líbil. Bylo to pro mě něco nového a sledovat, jak někteří uzavírají sázky, kdo vyleze ze záhrobí tentokrát a pak sledují ten masakr, bylo řekněme zajímavé. Nicméně posledních několik minut filmu mi pokazilo celý dojem a následné hodnocení. Zjevení Sigourny nevěstilo nic dobrého, ale to moralizování pak, jestli zemře jen ten vyhulenec nebo celý svět....a na úplný závěr se zjeví ruka Boží. Hororově podprůměr, jako komedie průměr.

plakát

Velká ryba (2003) 

Těžké hodnotit, když člověk ví, že jde o bezesporu kvalitní film, který však na druhou stranu není jeho šálkem čaje. Nedokázala jsem si film užít jako fantasy povídání, ponořit se do toho snového světa. Na druhou stranu jsem si strašně moc užila každou minutu s Helen Bonham Carter, Stevem Buscemim a Danny DeVitem. Zkrátka na sobě pozoruju, že nebudu Burtonka....

plakát

Svědek obžaloby (1957) 

Čtyři...pět....čtyři...pět...ne, nejsem si ještě úplně jistá hodnocením, ale zatím dávám 4*. Pro pět mluví nádherná Marlene, skvělý Charles Laughton, výkony v soudní síni, zajímavý zvrat i fakt, že mě film zaujal od první minuty. Ale já prostě nemůžu přenést přes srdce, jak byl úplný závěr "vyzvratovaný". Kdyby to skončilo polibkem Leonarda a Kristýny, dávám plný počet.

plakát

Treevenge (2008) 

Nejděsivější krátkometrážní horor, co jsem kdy viděla! Zvuky těch stromků, mrtvá kočka, všude krev....Zas trochu jiné pojetí vánočních "pohádek".

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Oproti jedničce děj zajímavější, scény akčnější, dialogy vtipnější, Sly žilnatější a Lundgren ošklivější. Už se těším na Expendables 3, kde, doufám, nebude chybět ani Nick Slaughter.

plakát

Žabí princ v New Yorku (2001) (TV film) odpad!

O co je tahle parodie na film lepší než třeba tohle, kde se to jen hemží odpady?? Ve scénáři to nebude, v hereckých výkonech už vůbec ne....pro mě v ničem!

plakát

Katedrála (2002) 

Ani by mě nenapadlo kritizovat snímek po technické stránce, protože je to krásně udělané, precizně, adekvátní hudba k tomu. Ale jelikož jsem zrovna neměla náladu hledat skrytá poselství, dávám 3*.

plakát

Padlé umění (2004) 

Mám ráda černý humor, ale ten tanec byl i na mě trochu moc....Výborný nápad doplněný skvělou animací a celkem povedenou hudbou.