Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok na Vánoce si miliony lidí po celém světě koupí vánoční stromeček. Tento milý krátký film režiséra Jasona Eisenera pak ukazuje, co se stane, když se zdánlivě nevinným jehličnanům přestane toto každoroční kácení přisprostlými dřevorubci a následné zdobení hloupými vánočními ozdobami líbit. Zpočátku pohodovou atmosféru Vánoc překazí horor, na který nejen Ježíšek jen tak nezapomene... (Davies182)

(více)

Recenze (131)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Absolutně výborná, divoká, bizarní a černohumorová jízda, která nepoleví, nezastaví. Bylo to super vtipné už od prvních pár vteřin a u poslední scény jsem se trhala smíchem. Bláznivá, zdánlivě nerealizovatelná myšlenka se ve finále vytáhla až na úplnou špičku a Eisener zaslouženě dostal oprávněné ocenění, protože natočit takhle praštěný příběh a sklidit tak velký úspěch, to chce potlesk. Škoda, že jsem to neobjevila už dřív. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

A mě jich bylo na začátku tak líto. Na konci už o něco méně. Nápis "Pomsta je sladká" v posledních 6 minutách filmů neuvěřitelně svítí a bliká a mě to tak nějak ani nevadilo (proboha, asi jsem úchyl). Solidní gore horor, kterým si zpříjemnit blízké vánoční svátky :)) A teď ta morální otázka: "Nejsme vážně přece jen trochu krutí?" 60% ___K vidění zde: http://www.youtube.com/watch?v=kicdSI_-XpE ___ ()

Reklama

Kiki-Jiki 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ale zpracování mohlo být lepší. Každopádně je tahle hororová komedie vítaným zpestřením Vánoc plných televizních pohádek, u kterých se často špatně poznává, jestli dávají tu samou, co loni, nebo je ta nová jen strašně podobná. Ke zhlédnutí online v HD na Vimeu. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Brutál. Dokonale vyšpikovanej krátkej horrrror, navíc s myšlenkou, o vykořisťování přírody, zhovadilejch farmerech se sekerama a motorovkama a konzumujících domácnostech. Mimochodem zvrhne se to v neskutečny jatka, fakt nářez. Třešničkou na dortu a další přidanou hodnotou je pak použití jedné krásné melodie...kterou z jednoho filmu všichni znáte (ono vůbec těch paralel a spojitostí s ním je tu mnohem více), ale vánoční koledy to nejsou :-) . ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • V úvode aj v závere filmu hrá legendárny soundtrack z hororu Kanibali (1980). (Marceloo)

Reklama

Reklama