Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Vlastníci (2019) odpad!

Docela nechápu to hodnocení. Za mně je to totální škvár a odpad.

plakát

Experti (2006) 

Existují filmy, které si člověk zapamatuje a pak ty na které se dívat nikdy nebude. Film se mi líbil a na názory druhých jsem niikdy nedal. Jejich svět, jejich věc. A až budete mít v posteli matku i dceru tak ... Ale co je Vám vlastně do toho?

plakát

Sedm životů (2008) 

Neuvěřitelně emotivní záležitost kde se hlavní hrdina pasuje na dárce. Škoda jen, že tvůrce zapomněl zdůraznit, že mozek byl v jeho případě totálně nepoužitelný. Prostě něco ve stylu k čemu je mi můj život když může moje tělo posloužit dalším dle mého soudu užitečnějším, no ne?

plakát

Lola běží o život (1998) 

"Ale není na konci zase ta samá otázka? A zase ta stejná odpověď?"

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Naprosto úžasně "devinován" protiklad obou hrdinů. Podstata bezmoci je i absencí strachu. Zoufalost je hnacím motorem pro oba dva zůčastněné. Krásný filmu u kterého jsem se neuvěřitelně bavil.

plakát

Nebe a dudy (1941) 

Člověk který nikdy nezažil nouzi a jehož hlavní životní náplní je pláč a stěžování si jak se má špatně, nepochopí pravdivost toho filmu nezapomenutelně ztvárněným Plachtou a Marvanem. Je úžasné na chvíli "vypnout", udělat si něco k snědku, otevřít si např. pivo a užívat si tento film. Další komentář netřeba, ostatní sdělení patří tomuto dílu. Děkuji.

plakát

Kid (2000) 

Myšlenka možnosti ovlivnit minulost a následnou budoucnost skrze sama sebe. Na jedné straně nic nového, ale na druhé straně je v tom neuvěřitelný potenciál. Tedy v kontextu samotného diváka. Nevíte o čem hovořím? Jednou to pochopíte. ;)

plakát

Sedm (1995) 

7 smrtelných hříchů a jejich podstata. Pro mnohé poučení, pro některé realita a budoucnost.

plakát

Jak básníci čekají na zázrak (2016) odpad!

Upřímně ještě se mi nepodařilo najít film, kterému bych dal hodnocení odpad. Autorům tohoto se to podařilo. Láska? Žádná není. Humor? Žadný. Kvalita podkreslené hudby? To má být upoutávka na pohřeb? A takto můžu pokračovat. Celé mi to připomíná seriály TV Nova, ČT a dalších. Poezie? Trapná nostalgie na předešlé díly. Ano čekání na zázrak. Ale to co se konalo pouze reflektovalo stav dnešní kinematografie. Měl jsem básníky upřímně rád, ale už předešlejší díl tak nějak naznačoval vývoj. A jen blázen by se z toho nepoučil.

plakát

Nádherná Zelená (1996) 

Popravdě po dlouhé době dílko, které na mě moc zapůsobilo. Možná právě díky tomu, že přišla doba abych jej plně pochopil. A upřímně docela rozumím těm velmi kontroverzním komentářům. Kdo nezažil neuvěří.