Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (297)

plakát

Bezmocný (2012) 

Alespoň bez jednoho jihokorejského filmu by Vary byly o ničem. 47 MFFKV

plakát

Dárce Vicky (2012) 

Festival bollywoodských filmů 2012 (Světozor)

plakát

Nejmilejší nepřítel (2012) 

Důvod mého tak nízkého hodnocení není špatné zpracování, ale překombinovanost zápletky a především alibismus s jakým se nám film snaží sdělit, že přece byli i zlí Angličani a hodní náckové, kteří se jen snažili chránit svojí rodinu a ve straně byli jen z donucení...

plakát

Rockstar (2011) 

Festival bollywoodských filmů 2012 (Světozor)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Alenka není černobílým horůrkem, jakým jsme u Tima zvyklí, ale veselou a hravou pohádkou (spíš Karlík než Sweeney Todd). Navíc má teda sakra štěstí, že s ním spolupracují tak skvělý herci. Výborné postavy (obě královny, Šklíba, Kloboučník a samozřejmě Hamish :) a herecké výkony jsou asi to nejlepší na celé Alence. Dabing naštěstí není nejhorší. Škoda jen, že jsme díky tomu přisli o sametový hlas Alana Rickmana.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Proboha, tohle asi nikdy nerozdýchám. Skořápky, aneb jak odvést pozornost, zabraly u většiny uživatelů csfd na výbornou. Zmatek, chaos a rychlé tempo fajn, pokud s tím režisér dokáže udržet krok. Tady se na začátku utrhla z provazu obří koule, kterou nikdo nebyl schopný zastavit (padající kontejnery budiž dokonalým ztělesněním). Co je ovšem bizarní, je že i přesto byl celý film upocený, nudný, klišoidní a hlavně neúnosně ukecaný! Díky bohu za Arnolda.

plakát

Čápi s mákem (2010) (pořad) odpad!

Lanýže jsou prosím mořští šneci, s trochou štěstí vám je Dolly Buster rozmixuje svým vibrátorem za doprovodu hrůzného hitu Heya heya bulvární trosky Bartošové. Sakra, jenom doufám, že dneska nebudou ty kravaty.

plakát

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010) (seriál) 

Seriálová událost roku! Pravda, Steve coby mafián se zdá až příliš laskavý, ale doufám, že postupem času ukáže své pravé - drsné a zvrácené :) já.