Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (72)

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

teda kam se tahle sága tímto dílem dostala se nedá nazvat jinak než dno ( nechávám si rezervu ) proto jedna hvězda za efekty, ale jinak trága, absolutní nesmysl střídá ještě větší nesmysl. Škoda času ...

plakát

Osm hrozných (2015) 

překonat prvních 30 - 45 minut to bylo snad to nejhorší co se mi za poslední dobu stalo. Fakt mě to nebavilo, nuda nuda nuda. Konec filmu se ale rozjel a doslova mě přikoval do křesla. Jen jsem na rozpacích. Ten úvod je tak na 2* a konec na 5*. Průměrově jsou to 3,5* což bohužel nejde dát.

plakát

Živý terč 2 (2016) 

Tohle snad ani nebylo akční Béčko. Napadá mě tak Cé či až Dé. Měl jsem velkej problém to jen dokoukat. Jediné na co se dalo dívat byli akční scény, ale jinak hrůza a děs.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

kdybych se na to nedíval v práci, v pracovní době, se třemi kolegy, pivem a chipsy, tak bych to asi nedokoukal, ale takhle to byla neskutečná podívaná a všichni jsme se parádně bavili. Na druhou stranu, koukat na to sám - vypl bych to po deseti minutách.

plakát

Mamon (2015) (seriál) 

Super, skvělé. Dlouho se mi nestalo, že by mě něco dokázalo na cca 6 hodin přikovat ke gauči. Tenhle seriál za to však stál. A vůbec mu neškodí, že je převzatý.

plakát

Vyšehrad (2016) (seriál) 

No ty vole!!! Tohle nemá chybu. Hele Laviii, kdyby tě ty kočky, co tam v každém díle máš, už nebavili, pošli je za mnou. Taky mám doma dres Reálu :-)

plakát

Kosmo (2016) (seriál) 

No konečně!!! Po Comebacku další super český seriál, který mě naprosto dostal. Od trénování na jeřábu, přes žraní prejtu až po položení vlajky na měsíc. Super, dlouho jsem se tak dobře nebavil.

plakát

Hybná síla (2015) 

Olga je fakt kočka, ale ani ona tenhle film nezachrání před zapomněním.

plakát

Ošetřovatel (2011) 

Já jsem od filmu nic moc nečekal ( a ani jsem od něj nic nedostal ), ale docela jsem těšil, co na to řeknou moje děcka ( 6 a 9 ). Líbil se jim. No proč ne. Řechtali se celou dobu. Ale za mě to byla neskutečná romatická bláhová komedie - to není nic pro mě. Alespoň, že se děti bavily. Za mě dvě hvězdy, na víc to nemá.