Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Rodinný

Recenze (24)

plakát

Vodník (2019) (seriál) 

Seriál se mi moc líbil. Bylo to skvěle napsané i zahrané, atmosféra hustá, že by se dala krájet. Možná by se vše dalo natočit v jednom dílu, ale ten příběh byl tak těžký, že já osobně jsem třeba první díl vstřebávala několik dní.

plakát

Metanol (2018) (TV film) 

Skvěle natočeno a zahráno.

plakát

Dvojníci (2016) 

I když je to komedie spíše pro nenáročného diváka, bylo to příjemné překvapení. Film má spád a bavila jsem se od začátku až do konce.

plakát

Jak se zbavit nevěsty (2016) 

Bylo to velké zklamání. V upoutávce na film jsou, bohužel, použity veškeré vtipné momenty z filmu, takže pak už se není čemu smát. Děj filmu nijak nezaujal, po půlhodině přišla obrovská nuda.

plakát

Hodinový manžel (2014) 

Fronta v kině, v sále nacpáno k prasknutí a pak smích od začátku až do konce. Myslím, že některé hlášky z tohoto filmu určitě zlidoví :-) Ale běžte se přesvědčit sami...

plakát

Northangerské opatství (2007) (TV film) 

Trochu mi celý příběh připadal jako pohádka, ale byl pěkně natočený a zahraný.

plakát

Lži a zrada (2005) (TV film) 

Nic, co by nadchlo diváka. Celou dobu jsem měla pocit, že: tohle už jsem někde viděla a od poloviny filmu mi bylo jasné, do koho se hlavní hrdinka zamiluje a kdo bude ten "zlý". Druhý den jsem si nemohla vzpomenout na název filmu.

plakát

Panenská královna (2005) (TV film) 

Tendo dvoudílný film mne naprosto dostal. Je to natočeno tak úžasně, že příběh diváka vtáhne do děje a nepustí ho až do samého konce. Skvěle zvládnuté role, krásné kostýmy, úchvatná a naprosto výstižná hudba. Kdyby to šlo, dám i 10 hvězdiček.

plakát

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (2004) 

Další díl opět nezklamal. Navíc se částečně odehrával i v exotickém prostředí, což mu přidalo na přitažlivosti. Bridget se v něm dostane do hrozného průšvihu, ale ten "pravý" ji v tom nenechá. Už se těším na pokračování.

plakát

Ach ty ženy! (2003) 

Povedená komedie u které se hezky snoubí lyrická i epická stránka. Zajímavá zápletka v krásném podzimním prostředí. Bláznivá krásná Mandy versus sarkastická sexy Vera. Talentovaný Colin to nemá lehké...