Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (203)

kingik 

všechny recenze uživatele

Film působí jako zdlouhavý vtip, který nemá pointu. Lenka Vlasáková a spol. v něm ke všemu úplně zanikají. Vlastně jsem si říkal, k čemu se ten film chce dobrat. Postavy si vesměs diváka ničím nezískají, příběh, ve kterém se ocitly, je značně nedomrlý, režie tápe, jak má film uchopit. Marcel Bystroň, jak bývá jeho (ne)dobrým zvykem, se vytasil s šíleně plytkým náčrtem scénáře, z něhož nemohl vzniknout kvalitní film ani náhodou. Režisér Tomáš Svoboda slabě nápaditý scénář mohl jen pospojovat, ale nic víc. A občas jsou to hezké obrázky. Vrcholem filmu je zpomaleně natočená dortová bitva, která za hudebního doprovodu cover verze hitu Wild World interpretované Darou Rolins, už jen ukazuje, jak film zoufale rezignoval na kvalitní zápletku, zajímavé postavy, vtipné i dramatické prvky. A nějak se poslední dobou kupí české filmy, které mají společný prvek, jimž je nulová interakce s diváckými emocemi. Tenhle ideálně zapadne prachem nudy. Jen málo diváků bude mít zájem jej oprášit. 4/10 ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie prostě neumíme. Zoufale nudné, bez vtipu a jediným malým překvapením (aspoň pro mne) bylo to, jak se to nakonec spárovalo. Rosamunde Pilcherová musí blednout závistí, že na podobnou ptákovinu "ze života" nepřišla sama. Protože jsem vždycky měl rád staré němé grotesky, tak jedinou hvězdu uděluji za tu dortovou bitvu. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Přesně ten film, kdy herci zachraňují hodně, byť jim scénář a plytký příběh neustále házejí klacky pod nohy. Příběhově a obsahově je ten film hodně slabý, klasický domácí podtuctový čajíček. Zcela překvapivě však dobré obsazení a herecké výkony nečiní z postav pouhé statisty příběhu. Vlasáková hodně překvapila, Stryková svou megeru dala fakt působivě, Polášek pobavil, Boková j prostě bez debat, na tu stačí jen koukat, stejně tak Kolesárová. Zaujal i Ruppert, snad proto, že jsem svého času vodil kluka na fotbal. Jen škoda, že dobrým hercům a herečkám nesekundoval dobrý scénář, vlastně celý zbytek filmu. 2,5* ()

makuk1 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se bál po přečtení některých komentářů. A musím uznat jednu věc, romatická komedie tady už dlouho nebyla a po tomto filmu také není. Je to spíš telenovela, komedie určitě ne. Bezstarostní bohatí lidé co mají dvě jachty a luxusní auta si užívají. Jeden z nich řeší vztah k bývalé manželce, která si na něj stále myslí a on chce jinou. To je ta romantika. Jako telenovela proč ne, ale jako film to neobstojí. ()

hygienik odpad!

všechny recenze uživatele

Toto asi natočili, iba kvôli product placementu. Žiarivé pastelové farby, ľudia čo sa kúpu v peniazoch, tak odletia do indie za nejakým guruom a poriadajú rodinnú fregatu. Malo to vôbec námet, nedajbože scenár?? AK a JK to úplne zabili. Ktorýkoľvek nemecký film je lepší než toto. Teraz už chápem, prečo to tak rýchlo po premiere vyšlo na DVD. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení filmu provázely i jisté nepříjemnosti. Andrea Kerestešová například skončila v nemocnici po těžké alergické reakci na vosí bodnutí. Následně byl převezen do nemocnice i osmiletý herec Matyáš Bystroň, který hrál hlavní roli. Ten zkolaboval přímo na place během natáčení na základní škole. Zvracel, dostal vysokou horečku a musel být převezen do nemocnice. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)
  • Film se natáčel hlavně na přehradě Orlík v jižních Čechách. (ČSFD)
  • Nová přítelkyně Honzy (David Matásek) ho jde v noci hledat do levé zadní kajuty lodi a najde ho tam se synem. Ráno (ve 46. minutě filmu) se ale Honza budí v přední kajutě (tzv. „v-lůžko“), aby vzápětí vylezl z té zadní. (Jarek572)

Reklama

Reklama