Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (8)

District 9

District 9 (2009)

Fantastický děj. Skvělá kamera. Už dlouho jsem neviděl tak dobré sci-fi, jako je District 9. Velmi se mi líbil částečně dokumentární střih filmu. Samotný film má myšlenku. Rád se k němu vracím a už jsem ho viděl několikrát.

Matrix

Matrix (1999)

Tohle je sci-fi klasika. Matrix jsem poprvé viděl, když mi ho půjčil spolužák ze školy na VHS. Naprosto úžasný film, neočekávaný a svižný děj, skvělé dialogy, atmosféra... Jsem rád, že jsem si vybral tu správnou pilulku.

Animatrix

Animatrix (2003)

Animatrix doplňuje chybějící informace, které jste nestačili pochytit z filmů Matrix. Některé příběhy se mi líbily díky své grafice, jiné už trochu méně. Dějově je to však vynikající a doporučuji.

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Česká klasika. Vynikající herecké obsazení, svižný děj, zasmějete se. Jeden z nejlepších českých filmů.

Pupendo

Pupendo (2003)

Příjemná česká komedie. Hezky vystihnutá atmosféra normalizace. Výborné a vtipné scény ("Dráty híír..., kazeťák hííír..."). Vynikající Eva Holubová: hraje tak uvěřitelně, že byste jí to dvacetileté manželství věřili. Doporučuji.

Dunkerk

Dunkerk (2017)

Řemeslně dobře natočený snímek. Trochu zklamání, že se to neodehrává tolik na samotné pláži a mnohem větší prostor dostaly události mimo pláž. Líbilo se mi propojení všech dějů v jeden moment.