Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (15)

plakát

Liga spravedlivých: Záchrana světa (2013) 

Četl jsem předlohu a zdá se mi to celkem povedené, dojem ale kazí výtvarné ztvárnění některých postav. Například Aquaman vypadá opravdu příšerně, ale jinak je to celkem vtipné a svižné. 80%.

plakát

Podfukáři (2013) 

Výborný film, který vás ohromí od první scény. Skvělé herecké výkony i scénář. Všechno je dokonale promyšlené. Totální mind-fuck. Od první scény budete ohromeni. Postavy se v průběhu filmu přechytračují, a pokaždé musí udělat něco nového, efektního. Mark Ruffalo byl v průběhu filmu tak nas*aný, že jsem si myslel, že se přemění na Hulka :-)

plakát

Comic Book Men (2012) (pořad) 

Parádní seriál pro všechny komiksové geeky. Baví mě reakce zaměstnanců na věci co jim tam ostatní přinesou prodat ("WOW! I've seen pictures of it, but I never really believed it's real..."). Mělo by tam být ale míň záběrů do rádia - to přece nikoho nezjajímá, že Kevin neví co se stalo. Občas je mi velmi nesympatický Walt díky jeho chování vůči zákazníkům a ostatním zaměstancům, ano ten to kazí, ale komiksy mě nadchly víc než on mi to znepříjmenil, tak dávám 5* a už se těším na druhou sérii :)

plakát

Obchoďák (2012) (seriál) 

Zdá se mi, že TV Prima vsadila na to, že se divákům bude líbit cokoliv, kde hrají známé tváře. To je ale chybná myšlenka. Herecké obsazení je excelentní, to je pravda, alce scénář, to je nic. 1 hvězdu za češtináře a za právníka.

plakát

The Big Bang Theory: Unaired Pilot (2006) (TV film) odpad!

Jsem obrovský fanoušek TBBT, ale u tohohle se mi chtělo zvracet. Možná kdybych to neviděl až po několika "normálních" dílech tak by mě to zaujalo, ale v opačném pořadí absolutně ne! Postavy ještě neměly tak propracované charakterové vlastnosti, a ty co ano, tak špatně. Jsem vděčný Chuckovi a Billovi, že to napodruhé už zvládli brilantně. Pokud chcete ale vidět umrčenou holku, velkozadečkofilního Sheldona a zkazit si chuť dívat se na TBBT, tak je to pro vás správná volba!

plakát

Špionky (2001) (seriál) 

Možná je to zvláštní, ale jako malému klukovi se mi to fakt hodně líbilo, v té době se mi to zdálo vtipné, pěkně nakreslené, dobrý (většinou) scénář a sympatické postavy. Z pohledu dítěte si kromě slabších dílů nemůžu na nic stěžovat - a tento pořad je určen dětem.

plakát

Méďa (2012) 

Pěkná jednohubka. Některé vtipy byly opravdu povedené a narážky na okolní svět taky. Na Milu Kunis se taky dívalo dobře a všechno to prostě bylo tak nějak fajn. Snad si nepamatuji ani jednu část kde by to bylo až moc přitažené za vlasy, ale často to bylo na hraně, to uznávám. Na konci umírající Ted vyslovující své poslední přání bylo v Komedii úplné WTF?!, potom následovala další nevtipná část o přání (kdyby nebyla ta první, nemusela být ani ta druhá), ale Ted si to vynahradil vtipem o něm jako o dementovi a potom mě taky pobavily ty části na konci když ukazovali jak se každý z nich má teď. Titulky se mi ale vůbec nelíbily, proto jsem se po 20ti minutách filmu přestal dívat, jak blbě jsou napsané (stejně jsou ty písmenka malinký, tak to byla úleva pro mé oči). Hodnocení 85%.

plakát

Středo-džungle (2009) (seriál) 

Dostalo by to ode mne hodnocení odpad!, ale pokouším se na to nahlédnout z pohdledu 4 letého dítěte. I tak by si to nevysloužilo více než tu 1 hvězdu.

plakát

X-Men (2000) 

Pěkné triky, herecké výkony, režie, hudba - jen ten scénář se mi zdál takový neúplný, film se mohl trochu více natáhnout a probrat některé pasáže. Ale i přesto byl film zajímavý a vtipný a i pěkně natočený (dívám se s 12ti letým zpožděním). Bryan Singer a Hugh Jackman odvedli skvělou práci. Ale "Rosomák" mě opravdu dostal. Zhlédnuto s českým dabingem. Hodnocení 80%. P.S.: Na konci pěkné zakončení šachové partie.