Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 508)

plakát

Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství (2008) 

S černochy je to jako se žluťáky - připadají mně všichni stejní. A pokud mají ještě přilby na hlavách, nedokážu je vůbec odlišit. Rovněž mně vadila přestřelená stopáž. Špatné to nebylo, ale Lee už natočil lepší věci (Horečka džungle, Hra se smrtí).

plakát

Oběti války (1989) 

Výborně natočené válečné drama, které se víc než na válku soustředí na lidský charakter.

plakát

Vyjednavač (1998) 

Napínavý thriller s dvěma vyjednavači stojícími proti sobě. I když se děj odehrává v podstatě v jednom mrakodrapu, tempo neztrácí a napětí roste s každou minutou.

plakát

Nouzový východ (2008) 

Mých emocí se to vůbec nedotklo. Řekl bych,že vlastně nevěděli, co od života chtějí, jen neustále vyjadřovali svoji nespokojenost. Tedy - nic objevného a hlavně - nic, co by mě nějak zabavilo.

plakát

Lidé jako my (2012) 

Škoda, že dvd neobsahuje český dabing (to čtení titulků je dost otravné a člověk prostě nestíhá). Příjemný příběh, který naštěstí nesklouzává ke kýčovitosti. Navíc, na Elizabeth Banks se hezky dívá.

plakát

Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006) 

Děj se přesouvá do Japonska a tak místo klasických závodů se driftuje, což mě moc nebere. K tomu podivný scénář a hlavní hrdina bez charismatu.

plakát

Rychle a zběsile 2 (2003) 

Že je příběh banální a černý parťák Paula Walkera otravný, je fakt, ale o to vlastně ani nejde. Tady jde o tuning, adrenalin, pouliční závody a hezký holky. A to všechno ve dvojce je.

plakát

Miluj mě, prosím (2004) 

Překombinované melodrama, které mě, na rozdíl od zdejších recenzí, příliš do děje nevtáhlo.

plakát

Osudový dotek (2004) 

Kutcher se mezi mé oblíbence nikdy nezařadí a nic na tom nezmění tento ani žádný jiný film. I když mysteriozní žánr jde mimo mě, vydržel jsem to sledovat až do konce a to je co říct.

plakát

Boj se stínem (2005) 

Rusové to pojali po americku. Začátek navnadí, že se bude jednat o další variaci na Rockyho, ale v dalších minutách se děj ubírá úplně jiným směrem. Škoda některých lapsů, které film zbytečně srážejí (slepý Kolchin leží na nemocniční posteli a hází si míčkem o zeď...)