Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (52)

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Nerozumim, v dobe psani hodnoceni ma film 66%. Toto uz podle meho nazoru naprosto nesouvisi s kvalitou filmu, jako takoveho, ale s nejakym naprosto nesmyslnym srovnavanim s predchozimi dily. Za me mnohem lepsi film nez Prometheus a objektivne proste dobry film. Asi vice 4, nez 5ti, ale kdyz se divam na ta hodnoceni kolem, davam plny pocet.

plakát

12 let v řetězech (2013) 

Strucne a jasne. Tento film je straslive, neskutecne nudny.

plakát

Lásky čas (2013) 

Film mne dohnal k slzam. Mozna se divite, ze film, ktery ve mne vzbudil takove emoce hodnotim pouze 2mi hvezdami. Bohuzel, je to tak. Mam rad vsechny komedie Richarda Curtise, Rachel McAdams je mi sympaticka, vsechny ingredience se zdaly byt na miste. Ale nebyly, film byl zoufale roztristeny, zoufale nevtipny, nevaham se pouzit to slovo - ano, nudny. Nudny byl dej, provedeni, vse. Po polovine jsem mel zoufalou chut utect, bohuzel jsem to neudelal. Normalne bych dal mozna 3, ale zrovna jsem prisel z kina a 86%? Opravdu??

plakát

3 Days of Normal (2012) 

Dle mého skromného názoru - nic moc. Děj je poměrně jednoduchý a přímočarý. Hollywoodská celebrita na útěku před tiskem je zatčena obyčejným naivním vesnickým policajtem (který ji samozřejmě nepozná). Druhého dne velitel policejní stanice holčinu propustí (protože ji samozřejmě pozná) a pošle svého podřízeného, aby se o ni postaral. Pokud by se o ni postaral v duchu Pulp fiction, bylo by vše v pořádku, bohužel v druhé půlce došel scénáristovi plyn a jakoukoliv mou naději, že by se v druhé půli začlo dít něco zajímavého, zadupal do země. Příběh jednoduchý, jako oba jeho hlavní hrdinové plný nelogicky se chovajících postav. Komedie - tak možná dva fórky.

plakát

Spies of Warsaw (2013) (seriál) 

Videl jsem prvni dil. Rekl bych, ze slusne spionazni drama odehravajici se v pomerne "exotickem" prostredi predvalecne Varsavy. Pribeh popisuje kousky francouzskeho spiona, jez se snazi zjistit plany Hitlerova Nemecka. Jedna se rozhodne vice o drama, nez o akcni snimek. Fanouskum spionaze lze urcite doporucit. Jinak zadna superbomba to neni :) Tak po druhem dilu shazuju na 3 hvezdy. Nejak se to rozvleklo a ty prisliby z prvniho dilu se nepotvrdily :(

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Dobra, vtipna komedia, ktera trva hodinu a pul, pak se scenaristovi udelalo nevolno a utrousil do scenare poslednich dvacet minut. Pokud si nechcete zkazit zazitek z filmu, vypnete jej po hodine a pul .... myslim to smrtelne vazne.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Kdyby se vymyslela lepsi pointa, zkratilo se to na polovinu a hodilo do rozhlasu, asi by to bylo super. Mam rad scifi, mam rad komorni dramata, ale u tohohle jsem temer usnul.

plakát

Pouta (2009) 

Normalne bych dal za 4, protoze nektere casti mne prisly az prilis roztahane. Jednu hvezdicku pridavam za to ze je to cesky film a to takovy, ze jich mnoho podobnych nemame.

plakát

Pacifik (2010) (seriál) 

Hodnotim az po shlednuti cele serie. Clovek nemuze nesrovnavat s Band of Brothers a v tomto pripade se jedna o naprosto jinou ligu. Rekneme spise o zcela jiny sport. Nejak mi neni jasne pro koho je tato serie urcena. Misty brutalni sceny jako hazeni kaminku do otevrene lebky, pady do mrtvol a litani koncetin se stridaji s predlouhymi prisladlymi scenami. Nedomrle

plakát

Vzývající ticho (2007) (TV film) 

Zdarily polodokument o neuspesnem pokusu o zdolani severni steny Eigeru. Je to napinave, je v tom spousta peknych zaberu na severni stenu, napr detailni zabery klicoveho traverzu, nicmene verim, ze se tento film muze libit i nelezouci casti populace. Nekdo bude mozna prekvapen vetsim mnozstvim flashbacku k nehode, kterou mel Joe Simpson v Andach (viz. film Touching the void) - me uz to ke konci trosku prudilo. Urcite doporucuju