Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (7)

X-Men: Budoucí minulost

X-Men: Budoucí minulost (2014)

V budoucnosti jsou mutanti chytáni a zavíráni v koncentračních táborech, které hlídají supermoderní roboti Sentinely. Kitty Pryde (Ellen Page) proto využije svoje schopnosti a pošle Wolverina (Hugh Jackman) do minulosti. Během tohoto procesu se ale něco stane Kitty a Wolverine uvízne v minulosti. Zatímco v minulosti se Wolverine snaží spolu s mladým Profesorem X (James McAvoy) a Magnetem (Michael Fassbender) změnit budoucnost a zabránit Bolivaru Traskovi (Peter Dinklage) sestrojit Sentinely, tak v budoucnosti se starší verze (Patrick Stewart a Ian McKellen) snaží najít někoho, kdo jim pomůže dostat přítele zpět z budoucnosti. Již sedmý film série X-Men přivází zpět tvůrce, kteří stáli u zrodu celé série - skladatele Johna Ottmana, kameramana Newtona Thomase Sigela a hlavně režiséra Briana Singera

Rychlí a zběsilí

Rychlí a zběsilí (2009)

Dominic Torreto (Vin Diesel) se ukrývá v Dominikánské republice. Jeho přítelkyně Letty (Michelle Rodriguez) mezitím v Los Angeles převzala vedoucí postavení v gangu a zapletla se do obchodu s drogami s jihoamerickým překupníkem Bragem. Brago používá k přepravě heroinu přes mexickou hranici "vytuněná" auta. Když mu přestane být Letty užitečná, pošle zabijáka Fénixe (Laz Alonso), aby jí odtranil. Dominic se o její smrti dozvídá od své sestry Mii (Jordana Brewster). Brian O´Conner (Paul Walker) je uvězněn v arizonské věznici. Při potyčce vězňů zachrání život chlapovi, kterému se říka Juvenal, a ten mu na oplátku dá informace o zločinci Jamesi Parkovi. Brian totiž opět pracoval v utajení pro FBI. Na Lettyině pohřbu se Dominic s Brianem potkávají a spojí se spolu proti Bragovi.

Křižovatka smrti

Křižovatka smrti (1995)

Stárnoucí klenotník Freddy Gale (Jack Nicholson) ubíjí svůj volný čas s kamarády v barech a náhodnými známostmi se striptérkami. Čeká na den, kdy bude z vězení propuštěn John Booth (David Morse), který v opilosti přejel před školou jeho dcerku. Freddyho existence se smrskla na stravující touhu po pomstě. Všechno ostatní pro něho dávno ztratilo cenu, jeho manželství se rozpadlo a jeho obchod pomalu ale jistě chátrá. Když však propuštěného Bootha chce zabít, věci nabírají nečekaný směr a mezi oběma muži se vytvoří zvláštní pouto.

Život s Louiem

Život s Louiem (1995) (seriál)

Už v osmi letech je malý Louie neobyčejně bystrý a svou rodinu proto pozoruje s určitým sarkasmem. Jeho malý svět tvoří početná rodina, jíž vévodí jeho máma, která žehlí vše, co kdo napáchá, a také jeho otec, válečný veterán, jenž nechápe, proč se život neřídí stejně pevnými pravidly jako armáda. Louieova rodina, přátelé a sousedé představují pro Louieho svět plný prapodivných kontrastů.

Vampirella

Vampirella (1996)

Na planetě Drakulov ještě donedávna žili pokojní upíři, kterým na potravu sloužily vody místních řek. Pak ale jeden z nich, Vlad, založil kult, jehož členové sáli krev svým upírským bližním. Byl uvězněn, ale podařilo se mu uprchnout a utéct na Zemi. V patách je mu upírka Vampirella, jejíhož otce Vlad při svém útěku zavraždil.

Flash 2: Tricksterova pomsta

Flash 2: Tricksterova pomsta (1991)

Na světě se nenarodil rychlejší muž než Flash. Trvalo mu však dlouho, než se naučil svojí výjimečnost využívat v boji proti zločinu. V prvním dílu si poradil s gangem, který terorizoval Central City. Ve druhém má však mocnějšího protivníka - kouzelníka Trickstera, který osnuje pomstu - kdo se bude smát naposled?

Flash III: Deadly Nightshade

Flash III: Deadly Nightshade (1992)

Kromě Flashe nikdo neví, kdo je ve skutečnosti Nightshade, který patří k nejtvrdším bojovníkům v Central City. Jeho jméno však začíná zneužívat Curtis Bohannon. Vydává se za Nightshada a jeho konflikt se zločinci znamená pouze mnohonásobné vraždění. Skutečnému Nightshadovi nezbývá, než aby spolu s Rashem očistil svoje jméno.

Reklama