Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kromě Flashe nikdo neví, kdo je ve skutečnosti Nightshade, který patří k nejtvrdším bojovníkům v Central City. Jeho jméno však začíná zneužívat Curtis Bohannon. Vydává se za Nightshada a jeho konflikt se zločinci znamená pouze mnohonásobné vraždění. Skutečnému Nightshadovi nezbývá, než aby spolu s Rashem očistil svoje jméno. (S.W.A.T)

(více)

Recenze (5)

choze 

všechny recenze uživatele

Spojené epizody "Ghost In The Machine" a "Deadly Nightshade" z flashovského seriálu, přičemž český text distributora postihuje jen děj druhé epizody. Ta první pojednává o boji Flashe a jiného maskovaného hrdiny Nightshadea-Stína noci, který Central City chránil v 50. letech, s technokratickým padouchem Ghostem-Duchem, rovněž z 50. let, který se tehdy zmrazil a teď vydírá město. Nightshade, třebaže je to okopčený Shaddow, a obě epizody s ním se mi docela líbily. Tak za jednu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

O něco lepší než jednička, ale o dost horší než zábavna dvojka. Celkem nuda, líbil se mi falešnej Nightshade a to je asi tak celý no. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Zmražený záporák z minulosti, který procitne a začne tyranizovat Star City. Skoro jako Demolition Man, ten mimochodem vznikl až rok po tomto filmu. Je tedy dost možné, že scénáristé Demolition Mana brali inspiraci zde. Černej "Stín noci" byl celkem sympaťák na důchodce. Slovo "Okay" bylo tehdy asi dost populární - Zazní tam nespočetněkrát. John Wesley Shipp mi někdy přijde jako neherec, jakoby už ho ani ztvárňovat Flashe nebavilo. Kostýmy Stína noci a jeho napodobitele jsou k smíchu. To ostatně i některé efekty, ale je to zkrátka dělané pro televizi. Drsnou jedničku to nepřekonalo, trapnou dvojku ano. - 40%. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama