Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (10)

Californication

Californication (2007)

Toto komediální drama s váma udělá něco jako horská dráha. Chvíli si budete myslet, že už už všechno musí dobře dopadnout a vy konečně uslyšíte "... a žili spolu šťastně až do smrti ...", ale vzápětí se stane něco "neočekávatelného" a všechno je zase úplně v ha*zlu. Hank, spisovatel který nepíše, se snaží urovnat si rodinné vztahy, znovu napsat nějakou novou knihu, ale vždycky se stane něco, co ho hodí na začátek do jeho opilecké nálady, ve které souložil s každou slečnou/ženou, která se mu připlete do cesty. A to rozhodně není styl života, který se líbí jeho dceři a už vůbec né matce jeho dítěte, se kterou tak moc touží znovu žít...

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

TBBT je komediální sitcom pojednávající o 4 fyzicích. Seriál mi ze začátku svým stylem hodně připomínal The IT Crowd, ale později se oba seriály vydaly svým směrem a každý má svůj specifický humor, i když z hodně podobného prostředí. Sheldon s Leonardem řeší svoje každodenní problémy naprosto unikátním způsobem využívajícím veškerých jejich znalostí. Avšak navzdory svému velmi vysokému IQ se né vždy doberou správného výsledku.. Do toho všeho zasahuje jejich krásná, ale poněkud hloupější sousedka Penny - klasická blondýna. Rozhodně doporučuji shlédnout!

Dr. House

Dr. House (2004)

House a jeho černý humor jsou taky originální. Gregův způsob řešení "neřešitelných" případů je pokaždé velmi zábavný. Kolikrát se přistihnu že ani tolik nesleduju, co danému pacientovi je, ale jen sleduju Houseovo vtípkování na účet všech zúčastněných. Doporučuji každému.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Komediální seriál z prostředí IT. K pochopení některých vtipů je nutné znát "nějaké ty základy" počítačů - například klasická věta "Have you tried turn it off and on again?" je nejspíš pro PC laiky nepochopitelná. Jinak super seriál. Po mírně slabší druhé sérii zase skvělá 3. která vrátila kvalitu seriálu na pravé místo.

Přátelé

Přátelé (1994)

Dnes již kultovní seriál. Pro mě svým způsobem výjimečný. Byl to snad první seriál, který jsem začal trošku pravidelně sledovat, až jsem nakonec několikrát zkouknul všech 10 řad. Když nemám co dělat, většinou si pustím Přátele.

Kravaťáci

Kravaťáci (2011)

Během pár dnů dokoukaná první i druhá řada. Pocity? Naprosto super! Pro mě po dlouhé době seriál, kterej přišel s něčím novým. Nemůžu si pomoct, ale v něčem mi to připomíná Dr. House, možná je to tím, že tam vystupuje taky "neohrožený" hrdina a nebo tím, že zatím všechny epizody dobře dopadly (tak jako House ve většině dílů). Pro mě momentálně asi nejlepší seriál.