Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Thriller

Zajímavosti k filmům (6)

App

App (2013)

Na přístroje s Androidem a iOS byla k tomuto filmu vytvořena aplikace, kterou si návštěvníci kina mají spustit při sledování filmu. V určitých částech filmu jsou poté spouštěny pro lidské ucho neslyšitelné zvuky, které ale v aplikaci na mobilních telefonech zobrazují nepodstatné zápletky a další materiály, například textové zprávy, které si zasílají postavy ve filmu, nebo novinové články.

App

App (2013)

Název aplikace IRIS je pozpátku napsáno SIRÏ, což je přelomová aplikace pro iPhony.

42

42 (2013)

Jackie Robinson (Chadwick Boseman) hrál v letech 1947 - 1956 za newyorský klub Brooklyn Dodgers, s nimiž se v roce 1955 radoval z vítězství ve Světové sérii. Šestkrát v řadě byl nominován do All-Star týmu, a to v letech 1949 - 1954. V roce 1947 získal ocenění za nováčka roku, o dva roky později obdržel prestižní trofej jako nejužitečnější hráč národní ligy (MVP). V roce 1962 byl uveden do baseballové síně slávy.

Útok dvojhlavého žraloka

Útok dvojhlavého žraloka (2012)

Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině.

Donner Pass

Donner Pass (2012)

Film byl částečně natočen podle skutečných událostí, kdy George Donner (Eric Pierpoint) spolu s dalšími průkopníky roku 1846 uvízl na zasněženém pohoří Sierra Nevada. Většina z přeživších se postupem času uchýlila ke kanibalismu.

Reklama