Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (88)

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Hodně dobrý film. Napínavý příběh o únosu kapitána somálskými piráty. Hanks výborný. TOP.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Nebylo to špatné , ale osobně jsem čekal víc. Hlášky, kecy super. Někdy znuděné, dlouhé povídaní Leonarda k procovníkům, šlo to určitě udělat líp. Přemrštěné scény, těch tam bylo taky dost. Ale nakonec musím hodnotit slušně, přes ty dvě hodiny sem se cekem slušně bavil..

plakát

Smrt stopařek (1979) 

Na tu dobu docela napínaví krimi film.. 3,5 hvězdy.

plakát

Ozbrojení a nebezpeční (2009) 

Průměrný akční thriller o loupeži. Za vším jsou stále peníze, ale takových filmů je opravdu hodně a i kvalitnějších. Dobré obsazení není všechno.. Film na takovou jednu podívačku:)

plakát

Ve stínu (2012) 

Kvalitní, poctivá česká kriminálka z 50. let. Film ukazuje na věci, které se stali v bývalém Československu. Tento film by jste měli rozhodně vidět.

plakát

Elysium (2013) 

Vypadalo to na dobrý kousek, ale bohužel spíš tak malinko lepší průměr. Hezky vymyšlené, ale pro mě málo akcí a když už, tak to bylo natočené jak z vlaku.. Dalo se z toho vymáčknou daleko víc..

plakát

Zpráva o Europě (2013) 

Sci-fi film podaný jako "dokument "... U filmu jsem jen čekal co se stane, pořád mě držel v napětí a nakonec sem tomu všemu jednoduše i uvěřil. Tak i z ničeho se dá udělat celkem dobrý film. Dobře naložené na talířku.. .

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Příběh lidí, kamarádů z globusu, kteří vysloví přání ,které se uskuteční ve Vánočním období. Dobré herecké obsazení se skvělou doprovodnou hudbou.( Soundtrack bude stát za to). Dobré vtípky, velmi dobré momenty v někdy depresivní atmosféře. 4 hvězdy..