Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (116)

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Oo... Samozřejmě naprosto klišé romantická komedie ... není co víc přidat

plakát

Akta Simpsonovi (1998) (video kompilace) 

Dějově pěkné díly. Ukazují praxi medií a dávných příběhů

plakát

Alice a Martin (1998) 

Nepovedený pokus natočit skvělý nápad.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Horror seriál ... no to je teda věc. Využívá "Asylum" koncept, takže už všichni tak nějak tušíme, zkušenější přímo i víme, co bude dál, protože už to známe z desítek jiných filmů. Pilot nenadchnul ... to už ten chlap mohl bejt raději tesař než psychiatr/psycholog a dceřiny problémy jsou taky spíš otravné.

plakát

Asijský teror (2010) 

I přes veškerou snahu je to film nudný a i když má "jen" 100 minut, příjde vám nesnesitelně dlouhý a nesnesitelně o ničem :D. Silně nedoporučuji.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Přečetl jsem si zde pár recenzí ale stejně si nejsem jist, jestli ti, co hlasovali pro 2* a méně (popřípadě i 3) nepochopili film, hry a nebo obojí. Pokud se vám nelíbí příběh her (nebo pokud ho snad vůbec neznáte), neměli by jste asi chodit na film udělaný podle dané hry. Mně třeba scénář vůbec špatný nepřišel. Možná trochu nerozvinutý tak, aby film dával smysl sám o sobě (jsme přeci jen postaveni před spoustu "nadpřirozených" záležitostí jako vyspělá civilizace a jejich artefakty stejně jako před přístrojem co vážně namáhá celý mozek jedince a to vše jen v 115 minutách.. každé jedné hře věnujete mnohem více času pokud vás zajímá co se vlastně děje). Ale to je stejné i u WarCraftu.. Přijde mi že už je to spíš o nezájmu než o tom že by se jednalo v nějakém směru o špatný film. Mimochodem, ty obušky... Pominu fakt, že ve hře měly stráže také právě obušky a přidám jen dvě věci na zamyšlenou. Dají se využít genetické vzpomínky z mrtvého mozku? A vyplatí se riskovat to, že nějaký vysoce trénovaný asasín obere stráž o střelnou zbraň? Tady bych spíš jako blbost viděl to, že má Abstergo po celém zařízení rozmístěné naprosto funkční zbraně Asasínů.. No nic, uvidíme co z toho nakonec bude když ten výdělek není až takový a recenze také ne. Já se při odchodu z kina celkem těšil na případné pokračování (a jsem hodně zvědavý jak by se ubíralo vzhledem k tomu, že prostě nechtějí udělat film jen v přítomnosti..(mně by to nevadilo tho..))

plakát

Auta (2006) 

Zábavný film s dílny studia pixar. Auta! Tento animovaný film patří k těm lepším ... k hodnocení jaké jsem dal jsem se přiklonil pouze kvůli porovnání s jinými filmy

plakát

Azyl (2008) 

Při prvním "zjevování" u Nitky jsem měl strach, kdy na mě co vybafne a tajil jsem dech, abych nevzbudil nikoho v bytě ... Vážně nesnáším lekání. Ale bohužel, či snad pro mě a spolubydlící bohudík, všechny "děsivé" scény nastupují stejně zdlouhavě jako v REC a tak se vlastně není čeho bát. Jelikož to tak probíhá před každým krvavým čímsi, není vlastně ani na co čekat. A scénář taky wow ... Samozřejmě že když nám mizí spolužáci/spolubydlící jeden po druhým, tak pro jistotu budeme zůstávat každej zvlášť, ať to vrahovi ulehčíme a nemusíme přidělávat scénáristovy složité kličky. Vážně působivé. Pak mě taky celkem udivuje, jak tu každý dává hvězdičky za "potenciál". Když vynechám to, že tento námět znásilnilo už spoustu režisérů (př. ten film o spáleném blázinci s duchem ředitele a jeho dcery), stále mi to, že potenciál nevyužili příjde jako mínus. Nelogické, stupidní, neskutečně neděsivé, a místy nechutné (scéna z posilovny/kuchyně).

plakát

Balls Out: Garyho výzva (2009) 

Čekal jsem naprosto nechutnou hovadinu ... Musím říci, že jsem byl příjemně překvapen. Film nevypadá jako by ho točila banda puberťáků jako např Velkej Biják, To je Sparta, atp. Nechutných scén není tolik a rodiče nemusí už spát, aby jste se na to mohli koukat :).

plakát

Bláznivá olympiáda (2005) 

Vtipná a originální romantická komedie s příliš klišé očekávatelným koncem.