Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Dneska byla noc béčkovejch braků. Tohle je suchá komedie, kde se Seann může snažit jak chce, ale stejně to bude stát za pendrek. Pár vtipnejch věcí tam bylo, ale zbytečný scény, nuda a očekávanej konec z toho udělaly směs, na kerou hodně rychle zapomenu. Už jsem se naučil, že koukat na filmy pod 60% je blbost. Dneska jsem to porušil hned dvakrát a nic z toho v podstatě neměl. Dobře mi tak. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott ve svý snad nejbrutálnější a nejdementnější roli, co sem měl tu čest vidět. Tentokrát sere na tenisový hříště, zvrací na studentský výsledky, každou chvilku se svlíká a pobíhá tam v nějakej speciálních spodkách nebo suspenzoru kde má holou prdel a přitom ještě stačí koučovat tenisovej tým, fakt sem ho v prasáčtější roli ještě neviděl a to má Seann docela těžkou konkurenci vedle Stifmeistra atd., ale tohle je těžkej kalibr i na něj. Tahle komedie je jen pro ty nejotrlejší a pro ty kterejm stupidní a fekální fóry přijdou tak strašně ubohý, až sou vlastně děsně vtipný. Balls out 3+ ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Gary Houseman, bývalý vrcholový tenista, který se přes mexickou poloprofesionální ligu dostal až k podřadné práci školního údržbáře. Školy, která mu shodou náhod do cesty naservíruje místní tenisový tým s jediným obstojným hráčem. Seann William Scott by se měl zamyslet nad výběrem svých rolí, pokud se chce posunout o stupínek víš v hollywoodské hierarchii a role prapodivných existencí přenechat Davidu Koechnerovy nebo Robu Corddrymu. Jinak to ale není úplně špatná buranská záležitost, některé vtipy jsou celkem povedené a hodně filmu pomáhá i samotné sportovní téma (což není vždy pravidlem) - je to prostě taková ta lehčí sportovní kravinka, kde jako v jí podobných kouscích jakými jsou např. Blackball, Skóruj! nebo Kingpin nejde ani tak o vrcholové výkony jako o svérázného hlavního hrdinu. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Naprosty poklad ve sfere fakalni zabavy. Natocit neco tak dementniho si take vyzaduje urcity um. Jednou za rok mam chut na neco podobne kvalitniho a tento film me predzasobil hned na nekolil let dopredu. Scena s pripinakem byla naprosto epicka. Stydim se a kaju, ale nasmal jsem se a tento film od te doby zapalene doporucuji vsem svym pseudointelektualnim pratelum... ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Leiner si vždy potrpel na totálne uletené komédie. Ale toto je ale trochu moc. Prvá polka filmu ma skôr srala ako bavila. Neskôr keď sa môj mozog otupil som sa už aj zasmial. Je to tak medzi 2-3* hviezdičkami. Dám tri, lebo som sa minimálne 6 krát zasmial tak za každé dva vtipy hviezdu. Ale slabé 3*. Veľmi slabé. Nabudúce poprosím od Leinera lepšiu prácu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama