Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (637)

plakát

Eragon (2006) 

To se bohužel nepovedlo.Titulní hrdina má charisma asi jako Michal Suchánek v době Sněženek a Machrů,příběh taky není žádný zázrak a Jeremy sám to nevytrhne.

plakát

Eso es (1982) 

Právě na to po delším čase koukám znovu a... autor nápadu nechat nadabovat Belmonda Davidem Novotným patří do polstrované cely!!! :-(

plakát

Eternals (2021) 

Na tohle už jsem fakt moc starej...

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Nádhera!!! Snad jen s dabingem mám problém,jsem sice rád,že už se jméno Willisovi postavy nepřekládá jako Chrám /ještěže to nebyla Církev/,ale nechápu,proč se z Gunnera Lundgrena stal Gunar.Jinak je to ovšem absolutní óda na akční filmy!

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Čtyři hvězdy se mi zdály moc ale tři zase strašně málo.Nakonec rozhodlo to,že se jedná asi o to nejlepší,co v krimi žánru TV Nova předvedla.Jistě,mouchy to má,místy jsou to chyby dokonce vybízející k úsměvu,ale čert to vem.Jenom snad kdyby se někdo rozhodl točit další řadu,ubral bych trochu mrtvol,protože ve třetí sérii už by Česká republika měla tak milion obyvatel.Srovnávat s většinou zahraniční produkce nelze ale v českém prostředí jde o nadprůměr stojící za vidění.

plakát

Extraktoři (2023) (seriál) 

Kašlu na profesionální hatery, i na to, že je tam občas nějaká nelogičnost. Tohle je na českou televizní sérii nevídané!

plakát

Fair Play (2014) 

Tak hanět naší socialistickou tělovýchovu se vám zachtělo... :-) Fajn film, ale něco tomu chybělo, nevím co, ale chybělo to tam.

plakát

Falešné obvinění (2003) (TV film) 

Ta "Amerika" byla trochu divná a taky mám trochu výhrady k Brittany-tohle stvoření by určitě skončilo v blázinci dřív,než by stačilo podat nějaké trestní oznámení.Ovšem Postlerová byla v této roli vynikající!

plakát

Florián (1961) 

Kdybych věděl, o čem to vlastně bylo, možná bych dal jednu hvězdičku navíc, ale takhle...?