Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (637)

plakát

Řachanda (2016) 

Pohádka, která udělala radost i těm, kteří si mají na čem léčit komplexy...Docela zábavné dílko, na české poměry nevídané masky, bytosti jako z Pána prstenů / :-) /...jen jsem tedy čekal větší srandu

plakát

Rapl - Nástřel (2016) (epizoda) 

Očekávání naplněno, ale s plným počtem hvězd ještě počkám. Vtípek s návštěvou filmu Gangster Ka /"Prej je to dobrý"/ pobavil.

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Tolik blbosti, co se tady dalo přečíst už po pár minutách, by člověk nenašel ani v dobovém Rudém Právu. Pohádka to byla vydařená, vtipná a z českého pohledu /opravdu jen z českého/ i originální. Turnaj s roztleskávačkami a fanoušky pobavil, drak nevypadal jako všichni draci v poslední době a Eva Josefíková je princeznička k pohledání. Po písařovi další velmi slušná pohádka Karla Janáka.

plakát

Míň je víc (2015) (pořad) 

Nezáživné....pro blbce, kteří si na ČSFD léčí komplexy. Čím víc vulgarit, tím větší hovado..... (((

plakát

Anička s lískovými oříšky (1993) (TV film) 

Dneska jsem to viděl snad po dvaceti letech a naprosto mě sestřelil vzhled Martina Stránského. Jinak je to fakt pohádková pohádka s výbornými maskami.

plakát

Atentát (2015) (seriál) 

Proboha, tohle bude mít osmnáct dílů??? ++++++ No nakonec to nebylo nijak strašné, v podstatě se to dá srovnat s Expoziturou. Pravda, možná to bylo chvílemi přehnané a z Dana Chládka se stává česká kombinace Jamese Bonda a Jacka Ryana, ale lidé jsou ochotni věřit kdejaké pitomosti, když je americká, tak proč to řešit. Zkrátka z českého pohledu nadprůměr.

plakát

Labyrint (2015) (seriál) 

No nevím, pátý díl a mrtvol už jako v první světové válce. Navíc předpokládám, že kriminalista, který se chystá s ženou do Říma, skončí taky špatně.......Celkově ale rozhodně víc než nadprůměrné dílo české TV tvorby. Škoda těch předvídatelných věcí a škoda, že někdo neodolal tomu Orffovi během policejního zásahu. To je snad ten nejzprofanovanější hudební motiv v podobných scénách.

plakát

Nepolepšitelný (2009) (TV film) 

Výborný film a skvělé herecké výkony, což nepřekvapí u Hanzlíka, ale u Elišky Zbrankové rozhodně ano. Nebýt těch dnes už kýčovitých krvežíznivých Rusů, bylo by to za pět.

plakát

Králové ro(c)ku (2006) 

Jojo, Satan je v každým z nás! :-) Tuhle blbinu prostě nemůže rocker nemilovat. Jednu hvězdu ubírám za to, že TENACIOUS D hrají výhradně na akustické kytary, což zase úplně rockové není.

plakát

Andělé všedního dne (2014) 

Divný film. Divný, ne špatný! Spíš by se hodily tak tři hvězdy, ale čtvrtou dávám natruc těm tradičním odpadářům...