Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (293)

plakát

Zack a Miri točí porno (2008) 

Geniální komedie. Smith mě nenechal abych si odpočinul a celou dobu mě rozesmíval skvělími scénami s úžasnými dialogy.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Film mě za začatku nevzal ale postupně jsem mu přišel na chuť a na závěr jsem chtěl víc. Nečetl jsem komiksovou předlohu, ale vůbec mi to nevadilo. Rorschach byl rozhodně nejlepší postava, možná společně s Komediantem.

plakát

Hříšné noci (1997) 

Film který je ftipný i dramatický. Film který má výborné herce a ti mají výborné hlášky. Film který má dobrou hudbu děj a prostě fšechno :)

plakát

Rallye smrti (2008) 

Výborný akční nářez nic víc nic míň.

plakát

Fargo (1996) 

Momentový film asi tak bych ho nazval. Nějak sem nepochopil proč je film tak výborně hodnoce, každopádně je dobrý ale že by až tak? Nejlepší scéna ve filmu rozhodně výslech lechkých dívčin.

plakát

Karamazovi (2008) 

Co říci k Karamazovím, asi to že Zelenka je prostě v současné době nejlepší český režisér, a Trojan zase herec. Ve filmu mě ale rušil nic neříkající meziděj s polským dělníkem a jeho synem.

plakát

Závrať (1958) 

Film je to úžasný, pro mě má však jednu malou chybičku a to je že 30 min před koncem se dozvíme jak to všechno vlastně bylo, né že by to mělo pokazit koncovou scénu ale přesto mi moje hlava říká že kdyby byli scény v jedné finální tak by se film dostal ještě víš. ****/*****

plakát

Pidihajzlík (2006) odpad!

Komedie bez jedinyho slušnýho ftipku, skeče, nebo čehokoliv co by film přibližovalo formatu komedie.