Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (370)

plakát

Jedna ruka netleská (2003) 

Tak nejspíš nevím, podle čeho se určuje kultovní status, protože pro mě je tenhle film českou obdobou Pulp Fictionu - ne dějem, nebo stylem vyprávění, ale svou zábavností a nahláškovaností :-)

plakát

Šťastný smolař (2012) (TV film) 

Je rozhodně velice příjemným překvapením narazit v televizi na něco, po čem mi nevytečou oční bulvy a nebudu mít chuť ucpat si uši hrstmi bramborové kaše, a co je zároveň velice příjemně koukatelné, zábavné a tak nějak celkově milé. To přesně splňujě Šťastný Smolař. Což není až tak velkým překvapením, když sily opět spojili Jiří Strach, Ivan Trojan a Jiří Dvořák kteří nám letos přinesli obdobné překvapení, jako s Andělem Páně. Takových českých buddy movies kdyby bylo víc...

plakát

Černá zmije - Černá zmije III (1987) (série) 

Netradičně zakončená série, kde i Boldrick narazí na někoho, koho i on sám zvládne přechytračit :-D

plakát

Drákuloviny (1995) 

Lehce nadhodnoceno z jednoho prostého důvodu - tenhle film není o souboji Van Helsinga s Drákulou, ale Mela Brookse s Leslie Nielsenem. A oba to jsou úctyhodní protivníci :-)

plakát

Diktátor (2012) 

Aladeen, motherfucker!

plakát

Obchoďák (2012) (seriál) odpad!

Přiznám se bez mučení, že jsem neviděl ani jeden díl celý. Přesto si nemůžu pomoc, ale seriál, který jenom slyším a už mám chuť něco rozbít, někoho zabít, nebo jjinak projevit sovu agresivní a násilnickou povahu (která, přiznejme si to, v podstatě ani eexistuje) si pro mě jiné hodnocení nezaslouží. A to už ani nemluvím o tom, že v podstatě člověk ani nemá moc šanci sledovat "postavy" když máme tak málo herců, že musí hrát snad ve všech novodobých českých seriálech, takže opravdu po chvíli nevíte, kdo s kým co a v kterém seriálu :-/ Prostě bída a odpad!