Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Univerzální uklízečka (2005) 

Jedinečná britská černá komedie,pro mě jedna z nejlepších! Skvělé obsazení - Maggie Smith /úžasná jako vždy/, Rowan Atkinson, Kristin Scott Thomas a Patrick Swayze také dokonalí. Celá rodina umíme pasáže nazpaměť , prostě vynikající film! 100%

plakát

Hezké vstávání (2010) 

Tento film je veselá, optimistická komedie o práci v ranní show, nabitá energií. Bavila jsem se od začátku a nízká hodnocení nechápu. Úžasní Rachel Adams a Harrison Ford, soundtrack nemá chybu.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Film si mě naprosto podmanil. Navíc úžasná hudba André Desplata a není co řešit. Viz kolega níže... Fantazie!

plakát

Láska je láska (2012) 

Film je úžasný, moc se mně líbil. Vtipná tragikomedie, která baví od začátku až do konce. Skvělí představitelé, zejména E.Balzerová, Simona Stašová, Ondřej Vetchý, Aneta Krejčíková a Petr Nárožný. Film jsem viděla poprvé a vůbec nechápu předchozí negativní kritiky - asi jsem viděla jiný film. Jsem nadšená a dávám 100%!

plakát

Jak ukrást Venuši (1966) 

Vtipná kriminální komedie se skvělými herci. Příjemný film, který jsem poprvé viděla jako dítě v 70.letech, ale který ani dnes neztratil nic ze svého kouzla a určitě patří do Zlatého fondu kinematografie. 100%

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

A mně se pohádka moc líbila! Krásná, poetická, s humorem a opravdu klasická. Na rozdíl od jiných, rádoby klasických pohádek, jsem se bavila od začátku až do konce. A ještě bych chtěla vyzdvihnout skvělou filmovou muziku včetně titulní písně. Za pohádku 4 a za hudbu bych klidně 3 přidala, určitě si to zaslouží.

plakát

Moje tlustá řecká svatba (2002) 

Příjemná, pro mě vtipná komedie, kterou jsem viděla už několikrát a vždycky mě potěšila. Není to třeskutý humor, ale milý a civilní. Jak tady někteří tvrdí - předvídatelný romantický film - ale pořád tisíckrát lepší než některé jiné americké romantické (a téměř slaboduché) komedie.

plakát

Děti moje (2011) 

Musím říct, že jsem asi od filmu očekávala daleko víc. Hodnocení před uvedením filmu bylo luxusní, ale výsledek mě docela zklamal. Film se mi jeví spíš průměrný a rozhodně znám v této kategorii lepší. Třetí hvězdička je pro Cloonyho.

plakát

Návrat do budoucnosti (1985) 

Skvělá sci-fi komedie mého mládí. První díl je asi nejlepší, ale i ostatní dva jsou výborné. Ve své době bezkonkurenční a i dnes, myslím, moc neztrácí.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Jeden z filmů mého srdce. Dokonalý film, který se mně bude pořád líbit, i když jsem ho viděla nesčetněkrát. Zbožňuji ho bez výhrad a každým rokem víc.