Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Oblíbené filmy (8)

Kill Bill

Kill Bill (2003)

Jedin co mě mrzí,že nemám meč od hatoriho,že sním neumím,že nemám koho rozsekat a komu se tak parádně pomstít!!!Přehnané??to ano!nadupané??to sakra joo!!a ten sountrack..........o bože můj ta hudba je skvělá.

Rocky IV

Rocky IV (1985)

Ani nevím kolikrát jsem ho viděla,ani nevím kolikrát se na něj ještě podívám,ale jedno vím jistě-pokaždé mě bude bavit! Opět prkený Dolph se sem parádně hodil a pohled jak běhá v tom upnutém overálku si nemůžu nechta ujít.Stalone v nejlepší formě(jen si mohl odpustit ty kecy vtom autě-snad i jemu dnes připadají hloupé),ale filmu to neuškodilo natolik abych ubrala byt jedinou hvězdičku.Za mě jeden z nejlepších filmů 80.let.

Drž hubu!

Drž hubu! (2003)

Nejlepší,nejvtipnější,nejmilejší film!!!Depardieu je v roli ,,blázna"spíše blbce geniální a Reno je taky výborný.Hláška ty máš oči jako kuň je už legendární.Co ukradli? 5euro a prdící polštářek nemá vůbec chybu.Viděla jsem ho tak 6x a pořád se směju jako poprvé a nacházím zase něco kvůli čemu se směju zas.Francouzi opět dokázali,že umí točit parádní komedie a tuhletu bych vyzvedla až do nebe!!!Pro mě jeden z nejlepších filmů vůbec.Takže plných pět-dala bych i víc,ale nejde to!

Pianista

Pianista (2002)

Pokaždé když to skončí ještě 15minut hledím do prázdné tv jako opařená.Tomu se říká filmový zážitek s notnou dávkou utrpení,kterého se dostávalo polským židům,snad kvůli poddřazenosti rasy,ale pro mě stejně kvůli penězům po kterých ti hnussní náckové šli.Až skoro 60film se mě zdá slabé....má daleko větší potenciál na lepší umístění.

Nespoutaný Django

Nespoutaný Django (2012)

Já to věděla,že mě Tarantino nezklame!!!Těšila jsem se jak malá holka a dočkala se parádního filmu u ktrého mě stopáž více jak dvě a půl hodky vůbec nevadila.(Ikdyž možná bych to v tom velkém domě s leonardem trošku zkrátila),ale o tom tu nechci psát.Jediné co mě bylo jasné,že to bude otrokářský film,ale jinak jsem niic nevěděla o ději a tím jsem byla uchvácena-miluju filmy kde se někdo mstí a tady se django sakra dobře pomstil.Což Jamie Foxx byl vybrán skvěle i s Waltzem-ty nádherné dialogy a hlavně nikdo neumí natočit vystřelení mozku z hlavy stejně dobře jako Quentin!Plus výborná scéna na odlehčenou s kuklux-klanem :-)Jedinou výtku mám na závěr kdy ho vezou do toho dolu a ta banda idiotů ho pustí a ještě mu dá pušku-to se mě zdálo nepravděpodobné-to jako nevěděli koho tam vezou???Že postřílel leonardovi třičtvtě chlapů a že je setsakramensky nebezpečný a že ho tam posílají schválně aby trpěl???Budíž už je to-nezměním to otázkama,takže to nechám být.Jinak za mě božíí!!!

Medvěd

Medvěd (1988)

Srdcovka!! Pro mě jeden z nejkrásnějších filmů vůbec. Představa,že medvědi jsou hraní mě neustále dostáva k otázce jak?? jak to dokázali?? jak?? Jak přesvědčíté grizzlyho hrát aby to nevypadalo,že nestojí v šapitó. Mazec!!!! Kudy chodím-tudy ho chválím!