Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (125)

plakát

Sedmero krkavců (2015) 

Nádherná pohádka...velmi milé překvapení!!Krásná příroda,záběry,výprava,kostýmy.... Ikdyž nemám moc ráda Martu,tak mě tady opravdu její role bavila a užila jsem si to. ..pokud mluvím o hereckém obsazení mám malinkou výtku na královnu v podobě dcery Janžurové,protože mám pocit,že neumí vůbec hrát a pohádku mě malinko zkazila (jen malinko). Doporučuji všemi deseti a taky proto 5hvězd,protože jsem dlouho neviděla tak krásnou novou pohádku!

plakát

Nymfomanka, část II. (2013) 

O hvězdičku slabší než jednička. Dlouhé-zbytečné dlouhé...film bych zkrátila nic by se nestalo,ale já potřebovalo vědět jak to skončí a že jsem si to taky myslela,že ten starý prasák to na ni zkusí (opravdu jsem to čekala celý film). Pokud bych šla do příběhu stočil se tam kde mě jsem musela i přetáčet,páč to nebylo nic na co bych se chtěla dívat. Jestli si v jedničce užívala sexu,tak tady byla jen tupě hledící troska-já být chlapem tak na ni nevlezu ani za milion,páč bych si připadala,že snád ojíždím nafukovácí máňu. Hrozné-ta ženská byla na ranu-ještě ,že ten konec mě vyrazil dech,jinak bych na to nadávala ještě víc.

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

Dala jsem si pár dní na rozmyšlenou a taky na vstřebání pocitů z filmu a musím říct,že chci psát,hlava asi ví,ale nějak mě to nejde do slov aby to mělo hlavu a patu. Zvláštní-to je to slovo co mě provázelo po celou dobu filmu. Čekala jsem ho více šokojucí a jediné co tam bylo jak holka byla zvláštně přidrzlá,na mě moc nemluvná a nevím...prostě jsem jí to nevěřila. Většinou se při sexu tvářila jako by jí to nebavilo-což bych od nymfomanky čekala,že si bude sex užívat (taky to ta herečka nemusela dobře zahrát-nevím). Ze začátku mě nebavilo,že to bude převyprávění nějakého příběhu a vsuvky se starým pánem mě asi i štvaly,ale co se dá dělat. První díl jsem zkousla na jeden nádech a šla hned na druhý-něco mě k němu táhlo,ikdyž i tento film byl otravný.

plakát

John Wick (2014) 

Akčnák roku??? ANO to áno...jsem mooc spokojená. Miluju střílečky a hlavně john wick teda střílet uměl a rovnou pěkně všechny do hlavy...žádné zbytečné vystřílení si zásobníku,pěkně jedna kulka pro jednoho rusáka :-) Bez děje?? Bylo tam všechno! John zklamán ztrátou manželky od ní dostane štěně do kterého vloží lásku a naději na lepší zítřky a příjde malý rezavý floutek co mu není nic cizý a dovolí se vejít do domu,poničit ho,ukrást auto,které evidentně dle dopisu od manželky miluje,zabít psa a dát mu do držky jen proto,že na benzínce se sním dostatečně nedal do řeči??o lalala to teda ne. Tento kluk si zaslouží smrt.!! Bohužel stojí před ním kupa lidí co ho chrání,tak se musí zlikvidovat sním. Co se dá dělat. Super super super a hotýlek je jen spestření,které mě pobavilo a potěšilo též. Doporučuji.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Na okraj nemám ráda scifi filmy...vždy se u toho nudím a tady to nebyla vyjímka. Je pravda,že jsem se i zasmála což bylo neočekávané a Tom hrál svoji roli dost dobře. Jen už jsem se modlila at už to skončí a já můžu jít spát,protože ještě pár návratů do začátku dne bych prostě nezvládla. Dodívala jsem se jen kvůli manželovi kterého to očividně bavilo. Slabší tři hvězdy za herce,prostředí,akci!

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

nuda,nuda,nuda proložené americkým kýčem. Umí točit ještě vtipné komedie? Ani jsem se nedodívala...což se mě stalo snad už potřetí za krátkou dobu.čím to je to nevím,ale prostě takové filmy na mě nepůsobí. Herecky je to opravdu dobré-proti tomu nic,ale ty řeči co vedou,bez nápadu a špetku homoru je pro mě nedodívatelné.

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Velké zklamání...nápad nebyl špatný,ale nějak mě to neuchvátilo a kolem 50minuty jsem se přistihla,že nevnímám,protože mě to nebavilo. Chtělo to víc lumpáren,a šílených sitaucí,které by vtipně gradovali. Ze slušnosti jsem se teda dodívala noo,ale už nikdy si jej znovu nepustím.

plakát

Neviditelní (2014) (seriál) 

V záplavě doktorských serialů je toto pro mě výtaná změna. Co mě baví asi nejvíc je,že tam nehledám nějaké kraviny co mě tam nesedí...není to realné a proto mě to baví. Je to jako pohádka,taky jí nevyčítám kdejakou nepřesnost. Za mě super a proto i to hodnocení.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

núúúúúdááá......zkoušela jsem to několikrát,říkala jsem si,že na to musím mít náladu,ale už nevím jaká by to musela být,když jsem se nudila jako prase. Ani jedno zasmátí,lego animace mě nebavila,příběh nulový no prostě zklámání. Neříkám,že to smažu z disku (třeba to jednou děti ocení)ale já určitě NE!

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Super-spokojenost...draci příběh postavy .Jedinou výtku,kterou můžu mýt je ta,že na můj vkus to bylo trošku tmavší než bych chtěla,někdy prostě až moc... nebyla pak vidět propracovaná animace :-)