Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (9)

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Neotřelé a vtipné. Akční hra na filmovém plátně.

plakát

Sinister 2 (2015) 

Hororová lekačka na páteční večer. Příběh nedosahuje kvalit prvního dílu, resp. prakticky chybí. Na druhou stranu je tu pár slušných děsivých scén. Samozřejmě i spousta očekávaných klišé, ale bez těch se asi běžný horor neobejde.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Filmu dodává šmrnc hlavně skvělý Arnie, který se nebojí ze sebe udělat legraci. Musím říci, že mě film mile překvapil. Ačkoli mám původní sérii rád, nevidím důvod ji srovnávat. Na páteční večer do kina skvělá volba.

plakát

Stážisti (2013) 

Koukatelných komedií je poslední dobou jako šafránu, takže jsem rád, že se jedna zajímavá objevila. Jako spousta jiných snímků samozřejmě obsahuje scény, které byste s radostí přeskočili, ale u některých "IT" joků jsem se fakt pobavil.

plakát

Lesní duch (2013) 

Film určitě není pro každého, je opravdu hodně plný krve, což místy může působit až samoúčelně, i když já to tak osobně nevnímal. Vizuálně hodně povedené, příběhově tak trošku kombinace Cabin Fever, Vymítače ďábla, Nenávisti a Kruhu, takže žádnou velkou porci originality a promyšlené postavy nečekejte, ale o to asi autorům ani nešlo. 5 hvězdiček za vizuální stránku, 4 za zvuk, 2 za (ne)logičnost postav, 3 za scénář. Celkem 3,5

plakát

Cargo (2009) 

Je vidět, že dobře natočené vesmírné sci-fi nemusí nutně pocházet z USA či Británie. Švýcarské Cargo mě velmi mile překvapilo. Nejblíže k němu má z poslední doby určitě Moon. Komu se líbil, ocení tento film.

plakát

Luční harfa (1995) 

Film mě vcelku zaujal, ale myslím, že úplně nevyužil svůj potenciál. &

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Hobit je precizně natočený film se smyslem pro detail. Knižní předlohu kopíruje věrně, někdy možná až zbytečně roztaženě. Asi bych byl radši, kdyby byl namísto triologie rozdělen pouze na 2 filmy. Právě v tomto ohledu dle mě spíše vítězí snaha dobře projekt zpeněžit. Triky jsou výborné, hudba krásně dokresluje scény. Necítím zde tak silný motiv jako v LOTR, asi nepůjde ani o stejnou srdcovou záležitost, nicméně jde o dobrý film.