Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

No tak bál sem se toho že se budu v kině nudit, a že už ani nemůže už nic překvapit. Ale opak byl pravdou že některé scény byli opravdu cool, a troufám si říct že 5 díl se mi mnoho krát líbil víc než 4 sice je pravda že máme i spostu zbytečných a přehnaných scén ale zase odpad to určitě není....:))

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Tak tohle mě naprosto zklamalo děj se nám vrací do prvního dílu což už každý fanda Spidermana zná, a nic opravdu nic nenabízí.Musím říct že i místama mě film hodně nudil což se u prvních 3 dílů říct nedá. Takže bídné 2* si myslím vystihuje nejlíp z mého osobního hlediska.

plakát

Doba ledová 4: Země v pohybu (2012) 

Můj osobní názor je ten že tento díl je mnohem lepší než 3 která mi přišla poněkud zmatenější takže 4* jsou zasloužený já se ani trochu nenudil :)

plakát

Drakova kletba (1993) 

Nikdo už nebude takoví jako byl on, on byl jedinečný Bruce Lee zůstane vždy LEGENDOU.

plakát

Karate Kid (2010) 

Co si budeme nalhávat je to spíše pro děti než pro dospělé publikum.Ale Jaden hrát umí což jsem se divil a Jackie můj oblíbenec mě také nezklamal. Na to že má tento týpek už dnes 58 roků tak pořád nám všem dokazuje že se ohánět pořád umí :) děj je naprosto jasný jak dopadne ale hudba a prostředí kde se film natáčel je naprosto luxusní. :)

plakát

Mezi vlky (2011) 

Dávám 4 hvězdy ale kdyby nebylo toho špatnýho konce tak bych dal 5 hvězdiček jinak film se my moc líbil :)

plakát

Chata v horách (2012) odpad!

Tak po velkém zvažování jsem se do toho taky pustil, a musím říct že to je naprostá ubohost tento film neměl nikdy vzniknout :D

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Vůbec se nebojím dát 5 hvězdiček za tohle velmi příjemné pokračování spousta humoru, dobrých triků, a dojemný konec. :)

plakát

Kickboxer (1989) 

Opravdu nemůžu jinak než 5* film který vůbec nenudí a navíc scéna kdy Van Damme je se svím mistrem Xianem v jednom baru a hrdina si zatrsá a porve se stala legendární :)