Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (365)

plakát

Tajná invaze - Milovaná (2023) (epizoda) 

Jsem velice ráda, že vzhledem k hrozně špatnýmu prvnímu dílu, je to s každým dílem lepší a lepší.

plakát

Slasher (2016) (seriál) 

Viděla jsem tři série, a musím řict, že všechny tři byly skvělé. Líbí se mi, jak jsou tyhle Kanadský vyvražďovačky natočený, a to totiž tak, že člověk vždycky vlastně sympatizuje s tím vrahem. Nikdo nikdy není úplně bez viny a dobrá postava, a všichni si ty zla tak nějak nakonec vlastně zasloužej.

plakát

Neporazitelný (2021) (seriál) 

Nečekala jsem, že to bude takhle moc brutální a celkem "gore". Huh. Ale výborný seriál, ze začátku se to tváří jako DC hrdinové z Wishe, ale nakonec je to vlastně dost dobrý špionský příběh.

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Nejlepší film MCU od dob End Game (a už End Game byla pěkná nuda!). Nemá to přepálenou stopáž (hurá, konečně film, co nemá skoro tři hodiny), díky tomu film nemá hluché místa nebo nějaký debilní výplně, kdy se nic neděje. Taky není polovina filmu točená ve slowmo, takže to nepůsobí utahaně a roztahaně. Zároveň se z tohohle filmu nesnažil někdo dělat přehaně rádobyvtipnou nevtipnou komedii (aka Black Widow), vše působí tak nějak správně a dobře. Vizuálně to sice evokuje něco z díly StarWars, ale to tomu vůbec neubírá na kvalitě. Tenhle film si určitě někdy pustím znovu.

plakát

Hanna (2011) 

Jedna hvězda jen kvůli tý dobrý hudbě.

plakát

Super Mario Bros. ve filmu (2023) 

Můžete tomu říkat pohádka nebo rodinný film, ale za mě je to jenom MadMax na hodně super happy tripu!

plakát

Agent Elvis (2023) (seriál) 

Naprosto, naprosto, naprosto geniální věc! Už dlouho jsem neviděla animák, kterej by mě takhle nadchnul.

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Vůbec nechápu, proč má tento seriál tak vysoké hodnocení. Prvních pár dílů je ještě jakš takš OK, ale pak se to změní v neuvěřitelně Béčkovou (nebo spíš Céčkovou) kvalitu, kdy hlavní hrdina všude jen prkenně stojí a blbě čumí, kamera se hýbe divnými směry, objevuje se spousta zvláštních a nepovedených střihů. Působí to jako něco, co má dobrej nápad.. A možná i herce... Aleeee někdo to prostě nedotáhnul a je z toho ne-dobrý Béčko, který nenadchne a trochu urazí.

plakát

Black Adam (2022) odpad!

Ježíši. Ani jsem to neviděla celý, ale nic tak hroznýho, trapnýho a extrémně debilního jsem už dlouho nepotkala. A jako.. Si schválně našli a najali herce, kteří vypadají jako lowcost verze herců z MCU, a doufali, že to nebude tak napiču? Vůbec nerozumím tomu proč tahleta sračka vznikala.

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Pochybuju, že letos ještě vyjde něco lepšího než toto. Měla jsem obavu, že se bude jednat jen o nějakou další zombie hororovku/vyvražďovačku, ale nene. Tak to teda vůbec. Gro příběhu je v úplně něčem jiným než je horor nebo zombie. wow! jednoduše wow, to jakým způsobem jsou všechna témata zpracována, a to, že u většiny z dílů člověku ukápne nejdna slza, je až neuvěřitelný.