Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fury musí podstoupit těžké oběti. (Disney+)

Recenze (31)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hitparáda zesměšňování a ponižování Furiho pokračuje. Woke Disney přece musí zadupat patriarchát do země! Rhodey je samozřejmě Skrull, což musí být každému s IQ nad 70 jasné v momentě, kdy si objedná vraždu Furiho. Bláhově jsem si myslel, že s blížícím se koncem budou přibývat napínavé momenty, ale 90 % děje téhle epizody se odehrává v poloze v sedě mezi dvěma postavami, které jen pořád o něčem žvaní. ()

exree 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linka s furyho manželkou byla divná, resp nevím na koho je ten seriál cílený. Fury působí ještě víc jako důchodce a fakt by to bylo záživnější kdyby občas řekl aspoň něco ve stylu 'I am too old for this shit'. Akční scéna na konci... Jako musel jsem si ji pustit 2x a je to docela pain. Prezidentova ochranka se chová jako Furyho fanklub a prezident je jim celkem jedno. A primární cíl dostat prezidenta z toho opancéřovaného auta (kde to vypadalo že prezident chilluje celkem v pohodě) do těch 'jatek' okolo, prostě geniální plán. Taky úhel ze kterého přišla rána pro talose, jakože moc nechápu jakým způsobem se snažili obránci zabezpečit oblast, ale bylo to na úrovni stormtrooperů, možná to byl jen špatný střih ale takových scén tam bylo hodně. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý konverzační díl stojící na postavách, zakončený asi tou nejošklivější akční sekvencí, která vypadala hnusně a působila jako totální bizár. Bez těch posledních pár minut bych hodnotila úplně jinak. Chápu záměr a směr, ale to neznamená, že budu lhát o tom, že to bylo dobře zpracovaný. Takže jo, ty poslední minuty mohou za snížené hodnocení. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V pohodě díl, až na tu Furyho ženštinu. Četl jsem tu v jednom komentáři, jak je geniální plán dostat prezidenta, co v pohodě chiluje, z auta. Oukej...prezident omráčenej, teče mu krev, je vzhůru nohama a asi ho tam nechám, když se blíží posily nepřítele. :-D Je přece jasný, že je nutný ho dostat pryč co nejrychleji, může mu hrozit krvácení do mozku a podobně. Naprosto logický bezpečnostní postup. ()

tween3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl mi sedl asi nejvíc, jenom mě mrzí ty nepodařené smrti postav. Jednu jsme ztratili nadobro, druhá nějakým zázrakem ožije a vůbec to není vysvětlený, a třetí bude snad taky definitivní? Dále je tam málo Rhodeyho, kterej je teda dle očekávání skutečně Skrull, a taky moc nechápu linku s Furyho ženou.. ale mimo to potěšila akce a stopáž, která byla tak akorát a vůbec poprvé jsem na konci cítil napětí. Uvidíme, co přinesou zbývající epizody a jak se to celý vlastně uzavře. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Nick Fury (Samuel L. Jackson) pije „Pappy Van Winkle's Family Reserve“, 23letou Kentucky Straight Bourbon Whisky. Jde o starý pšeničný bourbon, který jde do prodeje pouze jednou ročně v omezeném množství. (DJMaroko)

Reklama

Reklama