Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Johnny Depp

Kdo by neměl rád Johnnyho? Takového člověka neznám. Viděl jsem s níh fakt hodně filmů a v každé roli mě nadchl i pobavil. Zkrátka Johnny Depp je jen jeden :)

Ryan Gosling

Ryan je jeden z největších talentů v Hollywoodu si myslím. Mám ho rád od té doby co jsem viděl Bláznivou, zatracenou lásku, Den zrady, Drive a Lovci mafie. Vsadím se, že jednou dostane Oscara.

Eddie Redmayne

Eddieho jsem si oblíbil zkrz film Můj týden s Marilyn. Talent a vsadím se, že toho ještě hodně dokáže.

Antonio Banderas

Zorro - klasika - Španěl. Tyto tři slova ho báješně vystihují. Jen nám Antonio trochu stárne....

Jude Law

Co napsat k Judeovi? Brit každým coulem a skvělej herec. Stačí si vzpomenout na film Prázdniny, Návrat do Cold Mountain nebo oba díly Sherlocka Holmese. Zvládne každou roli, jak vtipnou tak vážnou a za to si ho vážím.

Justin Timberlake

Tenhle chlapík jen potvrzuje, že nemusí být jenom zpěvák, ale i skvělý herec. Definitivně jsem si ho oblíbil po filmu Kamarád taky rád s Milou Kunis, pak jmenuju film Zpátky ve hře, kde je po boku Amy Adams, Vyměřený čas, kde je po boku Amandy Seyfried a nebo The Social Network. Prostě jen tak dál Justine.

Owen Wilson

Owen. Nedkokážu si ho představit v jiné roli než komediální. Marley a já, oba díly Noc v muzeu nebo Fotři jsou lotři. Stejně jako jeho mám rád i jeho bratra Luka Wilsona. Snad toho natočí ještě spoustu.

Jake Gyllenhaal

Jakea jsme si poprvé pořádně všiml ve filmu Zdrojový kod po boku Michelle Monaghan. Pak jsem se díval i na pár ostatních jeho filmů. Například Láska a jiné závislosti, Princ z Persie: Písky času nebo Zkrocená hora. Ale mnohem radši mám jeho sestru, slavnou herečku Maggie Gyllenhaal.

Dustin Hoffman

No jo no Dustin. Jedna z největších legend filmu. Zahraje všechno od komediálních rolí až po ty náročné. Ani nevím proč ho mám v oblíbených. Už vím kvůli Fotři jsou lotři...Ostatní jeho filmy mě sice bavily ale ne jak první tři z triologie Fotři jsou lotři. Krásný film s ním a Emmou Thompson byl Poslední čas na lásku, kde se ukázalo, že láska může potkat lidi i ve větším věku.