Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Rodinný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (671)

plakát

Poslední lovec čarodějnic (2015) odpad!

Ten pocit, když vidíte Michaela Cainea, kterak se upsal filmu silně pod jeho hereckou úroveň. Až moc bylo vidět, jak zde nepatří. Film TheLastWitchHunter je spleť magických sraček. Postrádá příběh, postrádá postavy. V prvních pěti minutách víte, co bude v posledních pěti minutách. Takze ja říkám NE. A proč jedna hvězda? Jablonskeho hudba!! K filmu nezapadá, ale nic to nemění na tom, ze neni skvělá.

plakát

Frankenstein (1994) 

Biják, jak má být. Kvalitka od začátku do konce. DeNiro držící Helenino srdce je asi nejlepší scéna. :) Hodnotím full.

plakát

Viktor Frankenstein (2015) odpad!

To je tak slabý!!! S hororem to nemá prachnic společného. Radcliffe strašný. Škoda dalších slov.

plakát

Kmotr (1972) 

30 minut pryč, 45 minut pryč a hlava si říká "to jako má vážně tohle 92%? 100 minut pryč, 150 minut pryč a hlava si říká "to jako vážně tohle má JEN 92%??? Jsem rád, že jsem se konečně dokopal ke shlédnutí. Protože teď už můžu říkat "jo, kmotr je kur... dobrej film" :)

plakát

Skála (1996) 

Bay měl u tohoto žánru zůstat a nepouštět se do vesmírných sraček!! K tomuhle se nedá absolutně nic vytknout. A já bych tak rád vytýkal - ne nejde to. :D Conneryho v dnešní době už nikdo nenahradí a to je velké BOHUŽEL!!

plakát

Na křídlech vážky (2002) 

Drama až do úplného, avšak šťastného konce. Splnil očekávání? Splnil! Takové filmy by se měly natáčet častěji.

plakát

Smrtonosná past (1988) 

Pan Rickman alias árijskej hajzlík byl perfektní. Brůs je brůs, i kdyby měl bojovat proti celýmu vietcongu, tak si párkrát potáhne ze svých LuckyStriků a jede se dál. Pět hvězd ne! :)

plakát

Souboj Titánů (1981) 

Legendární medúza a ještě legendárnější Pegas s kentaurem!!!! Tenhle film mě vždycky bude bavit a nic na tom nezmění jeho zastarávající propozice. Nene - tohle je prostě cooltovní můví a jím také zůstane. :)

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Jako remake kultovního filmu je tenhle počin dostatečný. Vizuelně se liší - jasně, doba triků se nám od původního filmu o titánech trochu posunula, ale i tak shledávám například původní medúzu vizuelně krajší. Kraken byl jak Godzilla, což zas tolik nezapadalo.... Budiž. Herecky to na všech frontách na výbornou nebylo, ale i to nekazí celkový dojem. Prostě jako remake něčeho tak kvalitního jako původní Titáni to bohatě stačilo. 4 hvězdy.

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

Jako když dirigent diriguje Českou národní filharmonii a právě se hraje Dvořákova Má vlast - precizní pohyby, synchronizace s orchestrem dává posluchačovi zaprvé perfektní podívanou a zadruhé luxusní ušní orgasmus. Tak přesně tohle je tento film. Jeho o vizualitě - ať už audio či video. Tento příběh rozekrývá pozoruhodný život mistra filmového plátna Meliese a jeho přínos pro lidstvo jako takové. Snímek je obrovsky upřímný a domnívám se, že to je hlavní důvod, proč má tak vysoké hodnocení - protože si prostě na nic nehraje a oslovuje diváctvo upřímným a poctivým kouskem filmařské práce.