Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (102)

plakát

Desítka (2013) (pořad) odpad!

Uniká mi smysl tohoto "pořadu". Podezírám ale tvůrce, že to žádný smysl prostě nemá.

plakát

Kurňa, co to je? (2013) (pořad) 

Ať si kdo chce co chce říká, ať si mamka slzy utírá, tohle je pokus o Kufr a basta. Záměřně píši pokus, protože originální Kufr byl fenomén své doby a ne vše, co v minulosti fungovalo bude fungovat i nadále. Čmaňa už není nejmladší, hosté jsou tak vtipní, až to bolí a nejhorší ze všeho je reinkarnace Aleše Ulma v podobě Jakuba Zedníčka. To je prostě hnus. Jedna hvězdička tedy pouze z nostalgie, protože za nic jiného si to nezaslouží, není to vtipné, není to nové, tak proč bych se na to měl vlastně dívat?

plakát

Pekelná výzva (2013) (pořad) odpad!

Tezko najit v soucasne dobe vetsi sr****u v televizi. Pazderkova uplne mimo se snazi zaujmout vulgaritou, ale je to akorat nechutny a trapny. Soutezici jsou banda loseru a blbcu. Proti fear factoru (vlastne proti vsemu) fakt hruza hruz.

plakát

Bella Mia (2013) 

Na jednu stranu hrozná blbost, která nestojí vlastně za nic, protože udělat z těch krav zvířata uvažující pomalu jako člověk, je přehnané. A protože na tom celý fim stojí, tak je vlastně vymalováno. Na druhou stranu je to taková oddychovka, při které slabším jedincům i slzička ukápne a Petr Rajchert je poměrně dobrý obraz zelenýho mozku. Hodnocení tedy někde mezi 2 a 3 hvězdami.

plakát

jOBS (2013) 

Jasný, do filmu se nedá nacpat všechno jako ve skutečnosti, ale určitě se tam dá dát alespoň něco a ne jenom směs zdánlivě nenavazujících scén. Kdybych nečetl Jobsův životopis, tak bych hlavní dějovou linku snad ani nepochopil, nebo oprava, pochopil jich ji jinak a hůř. Ta glorifikace Jobse je opravdu přehnaná a celkově film působí dost plytkým dojmem. Srovnám-li to s Piráty ze Silicon Valey nebo dalším "životopisem" The Social network, tak Jobs z toho vychází jasně nejhůř a je to škoda. Takže 3* za výkon Kutchera a jeho chůzi.

plakát

Hannah Montana (2006) (seriál) 

Holt asi nejsem cílová skupina- 13let stará přiblblá holčička trpící pocitem, že ji nikdo nemá rád. No, díky bohu.

plakát

Máme rádi Česko (2013) (pořad) 

Zajímavá přímá úměra: Čím více dílů vidíš, tím menší hodnocení dáváš. Po prvním dílu mi to přišlo jako docela zajímavý nový koncept soutěže. Po tom, co jsem viděl asi 4. díl, tak mi to přijde pořád jako ten první díl. Vůbec žádná změna, strašně moc statistik, který jsou zajímavý asi tak vteřinu po tom, co o nich člověk přemýšlí a pak je stejně zapomene. Kdyby to byl jeden díl a tím to skončilo, tak dobrý. Nebál bych se vytasit se 3 hvězdama, ale takhle je to fakt děsná nuda.

plakát

Scary Movie 5 (2013) odpad!

Svět se řítí do zkázy, pokud se už člověk ani na scary movie nemůže spolehnout, tak na co jo? Ještě teď si pamatuju, jak jsem se u předchozích dílů při prvním shlédnutí smál, a to ne jednou. Ale tady? Už u Pár nenormálních aktivit jsem si říkal, že je to trapný, ale tohle to bohužel ještě mnohonásobně překonalo. Smál jsem se asi jednou a už ani nevim čemu, protože to bylo spíš z nouze. Éra scary movie holt končí a bohužel ne na vrcholu, ani mírně pod. Celý film bych rozdělil do 3 částí- 1) nesmyslné pády, údery do hlav atd, které do děje vůbec nezapadají. 2) Nic. Taková vata posunující děj, kterou člověk do pěti minut zapomene 3) Nepovedené a vystřižené záběry nakonec. Bohužel nejlepší část filmu. Shrnuto a podtrženo: Jasný odpad.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Zase jeden z filmů, u kterého divák tak od 10. minuty ví, jak to dopadne. V tomto případě ještě zasazen do typického amerického patosu, kdy Amerika je ten jediný silný a hodný a všichni se jí snaží ublížit, ale naštěstí jsou její vůdčí představitelé hrozně stateční a všechno dobře dopadne. Abych ale jenom nehaněl, tak děj docela odsejpá a člověk se u sledování nenudí. Specielně ve světle posledních událostí ze Severní Koreje je film poměrně "aktuální". Kdyby ale alespoň trochu reflektoval, co je a není možné- pokud vím, tak to sci-fí není- tak by mu to jen prospělo. Sumasumárum, je to prostě další adaptace smrtonosné pasti s nesmrtelným hlavním hrdinou s vysokým morálním kodexem, který všechny zachrání a vše dobře dopadne. PS: Nechápu rozhodování v situaci zda obětovat jednoho člověka, byť je to prezident, nebo stáhnout odněkud jednotky a tím obětovat lidí tisíce. To je prostě strašná kravina.

plakát

Hledá se prezident (2013) 

Spousta lidí si stěžuje, že film nepřináší nic nového. On ale ani nemůže, pokud člověk kampaň trochu sledoval, tak samozřejmě většinu zákulicních věcí tak nějak vycítil. Myslím, že přinášet převratné novinky tento dokument ani nechce, spíš se snaží shrnout celkovou náladu a poskytnout nijak nehodnotící pohled na volby. Tím, že všechny tyto informace jsou na jednom místě, dávají tím vyniknout věcem, které člověk samozřejmě ví, ale už je pozapomněl. Určitě bych vyzvedl překvapení studenta práv ke konci filmu, když zjistí, jak "konzistentní" v názorech jeho kandidát vlastně je- dokonalý příklad manipulace a demagogie, která se okolo voleb vyskytovala.