Reklama

Reklama

Kurňa, co to je?

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2013, 45 min

Scénář:

Jiří Bláha

Účinkují:

Pavel Zedníček, Jakub Zedníček, Martin Trnavský, Tereza Bebarová, Bára Munzarová, Marcela Mikysková, Olga Blechová-Matušková, Jakub Smolík (více)

Obsahy(1)

Páni Zedníčci v akci. Strejda Pavel, synovec Kuba. Jaké tajemné předměty s nimi odhalíme v novém zábavném pořadu? (oficiální text distributora)

Recenze (90)

fremr odpad!

všechny recenze uživatele

Název pořádu hovoří sám za sebe... Zrovna jsem tenhle pořad chytl, když jsem byl naprosto unavenej z práce a řekl jsem si, že mě to třeba překvapí. Má to být přece komediální, sranda, oddechový pořád..? Pavel Zedníček mě zklamal neskutečným způsobem, humor z paty, kterej je naprosto o ničem. Reinkarnace Kufru? Kufr byl koukatelnej a když mi bylo pár, docela mě to bavilo (vím, že kdybych to viděl teď, tak by to taky za moc nestálo). Tenhle směšnej výtažek nedosahuje ani průměrných hodnot televizní zábavy. Ne. Už nikdy. ()

Mukl007 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce co chce říká, ať si mamka slzy utírá, tohle je pokus o Kufr a basta. Záměřně píši pokus, protože originální Kufr byl fenomén své doby a ne vše, co v minulosti fungovalo bude fungovat i nadále. Čmaňa už není nejmladší, hosté jsou tak vtipní, až to bolí a nejhorší ze všeho je reinkarnace Aleše Ulma v podobě Jakuba Zedníčka. To je prostě hnus. Jedna hvězdička tedy pouze z nostalgie, protože za nic jiného si to nezaslouží, není to vtipné, není to nové, tak proč bych se na to měl vlastně dívat? ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Taky bych docela rád věděl "Co to kurňa je"............pokus o oživení spícího golema, letní brigáda pro Čmaňova synovce, kapesní bubenická show, vypadlá štafeta z rukou Barrandovského videostopu?!?!?!?! Kufr byl ve své době fenoménem, sledoval jsem ho, na jeho silvestrovské vysílání jsem se doslova těšil........ale všechno už je jinde, doba, kultura, mentalita, Čmaňa, prostě všechno. Některé kufry by měli zůstav uklizené na půdě a otevírat by se měli pouze při výjimečných událostech. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pozerám, že to tu moc veru obľúbené nie je :-) No, čo už, zasa raz pôjdem proti väčšine. Mne sa to páčilo. Nie nejako prehnane a určite to nie je žiadna moja srdcovka alebo čo, ale tento strašne zastaraný (v podstate až unikátnym spôsobom zastaraný) projekt ma vždy, keď ho vidím, vráti neomylne do čias detstva, kedy bol svet okolo mňa temný, ale dieťa si to ešte príliš neuvodomovalo a hlavne snívalo o letných prázdninách, Transformeroch, Dinobotoch, He-Manovi, gumidžúse kúpenom v potravinách a samolepkových albumoch Jurský park. Miestami je to také ohavné a zlé, až je to fakt dosť veľká sranda. Inokedy len nuda. Ale Zedníček bol moderátorom a hercom môjho detstva (Kufr, Nováci...) a táto jeho relácia mi to zakaždým spoľahlivo pripomenie. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když staří herci asi už nemají prachy a potřebujou si vydělat. Vznikne recyklace oldschoolovýho Kufru, kterej nebyl špatnej, ale nebyl ani přímo skvělej. No a co asi tak může vzniknout, když se reinkarnuje něco takovýho. Má to debilní název, je to na béčkové TV, P. Zedníček se snaží být stejně vtipnej jako před 30 lety a celkově se to tváří jako ohromující zábava. Ne, není. Takže je potřeba si položit otázku: "Kurň(v)a, co to je?" ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama