Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Biografie (4)

Norman Reedus (herec / tvůrce)

02.01.2008

Místem jeho narození je Florida, odkud v mladém věku odcestoval do světa. Po životních zkušenostech v Londýně a Japonsku se vrátil zpět do Spojených států. Živil se různými pracemi včetně zpravování motocyklů. Známou tváří se stal díky propůjčení svého těla pro oblečení značky Prada. Bez hereckých zkušeností vklouzl do světa… (více)

John G. Avildsen (režisér / střihač / herec)

05.11.2007

Továrník Clarence John Avildsen se svou manželkou Ivy přivítali na svět svého syna Johna Guilberta 21. Prosince 1935 v Chicagu ve státě Illinois. Své druhé křestní jméno má po své matce. Avildsen vystudoval univerzitu v New Yorku. Za počátek jeho kariéry lze považovat rok 1959, kdy pracoval ve Vespa Motor Scooters jako reklamní… (více)

Rosario Dawson (herečka / producentka)

06.09.2006

„Jako herec zažijete časy, kdy jen tak posedáváte a přejete si, aby jste pracovali. Když se nabídne cokoliv, musíte to vzít." - Rosario DawsonRosario Dawson, narozena 9. května 1979 ve městě New York, vyrůstala na Manhattanu. V žilách ji koluje krev po předcích z Puberto Rica, Kuby, Irska a po rodilých Afroameričanech. Její… (více)

Burt Young (herec / scenárista)

23.06.2006

Statný charakterní herec Jerry De Louise, jak zní jeho rodné jméno, se za svou kariéru věnoval převážně rolím zastupující protikladnou stranu zákona. Měl k tomu dobré předpoklady díky temperamentní italské krvi po své matce. Narodil se 3. dubna 1940 v New Yorku jako jediné dítě italsko-americkému páru Michaelovi a Josephine… (více)

Reklama