Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (25)

plakát

Buly (1992) (pořad) 

Tak z pozice hokejového fanouška je velmi dobře, že nějaký takový pořad u nás je a, že existuje taková zapálená skupina kolem Roberta Záruby, která je rok co rok ochotná tento pořad připravovat. Co se týká obsahu pořadu nemám co bych vytknul. Přímý přenos, vstupy z ostatních stadiónu a komentáře odborníků. Nepochybuji, že člověk co celý život hraje hokej na profesionální úrovni není odborník, ale v televizi jen potřeba i projev a ten bohužel u některých odborníků není. Jediná věc, která mi vysloveně vadí je nemoderní stará grafika, která se za posledních 10let nikam neposunula. Je to škoda, protože si myslím, že by to ten pořad výrazně obohatilo a posunulo do 21.století. I tak se rád na přímý přenos podívám, ale na studio už méně.

plakát

Muži v práci (1990) 

Je to už pěkně dlouho co jsem viděl tento film poprvé a z velké nostalgie, teď skoro o půlnoci v roce 2017 jsem si ho pustil a donutilo mě to napsat spíše své pocity než recenzi. Je to pořád velmi příjemná komedie s jednoduchým příběhem a skvěle hláškujicím obsazením. Přemýšlím co se mi na tomto filmu líbilo úplně nejvíc a už to vím. Je to ten dabing na úrovni jednoho člověka, ale o dva levely lepší a při tom tak krásně zapamatovatelný. Určitě doporučuji jako skvělou oddychovku.

plakát

Dr. No (1962) 

Film,který rozjel klasiku kinematografie a jednu z výrazných sérií co trvá dodnes.Nechci hodnotit scénář je jednoduchý,ale určuje prvky,které bude obsahovat každé pokračovaní dalších 50let. Trochu mě mrzí celkem malý prostor pro záporáka v podání Josepha Wisemana,ale i tak jeho charisma dělá z jeho postavy nezapomenutelného protivníka.

plakát

Bohéma (2017) (seriál) 

Nenechal jsem si ujít první díl nového seriálu Bohéma a s velkým očekáváním jsem sledoval co z toho vzejde.Ze začátku jsem se ztrácel v časových přechodech a ději,což ovšem na plné čáře předčilo skvělé herectví pana Javorského a pana Dlouhého,ale to bylo vše.Je to trochu málo,ale pořád jde pouze o první díl a uvidíme zda se to posune k celkové lepšímu nebo ne.Prozatím hodnotím za dvě hvězdy.

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Ty si neviděl Sluhu dvou pánů??? No... viděl, ale bohužel neslyšel. V Národním divadle nebylo příliš zřetelně každého herce slyšet takže výsledný dojem byl velmi průměrný. Bohužel to nenapravilo ani pozdější televizní zpracování, ale určitě to není špatná komedie jen si myslím, že zbytečně přeceňovaná.

plakát

Ex Machina (2014) 

Hodnocení jsem si nechával na pár hodin po předávání Oscarů.Absolutně jsem nečekal ,že tento film má šanci na Oscara a nakonec to dopadlo a za vizuální efekty si odnáší sošku.Celkově temná atmosféra filmu se mi moc líbila,ale pořád si myslím,že z toho filmu šlo dostat víc.Jednoduchý příběh v hereckém trojúhelníku s šokujícím rozuzlením je na pěkné čtyři hvězdy.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Vím, že nemám filmy hodnotit nějak stroze, ale tohle musím ohodnotit třemi slovy. Dokonalé, dokonalé, dokonalé.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Je to klasika, která se rozhodně můžu v kvalitě poměřovat s ostatními díly. Velmi dobré zapojení postav, klasická hudba a neukončený konec, který dává naději na pokračování - :)

plakát

Jurský park (1993) 

Pamatuji si,že v roce 1992 v časopise Cinema na titulek:,,Spielberg oživil dinosaury" a opravdu tomu tak bylo.začátek 90let byl opravdu hlavně Jurský park a potom Arnie v T2.Povinnost pro každého filmového nadšence tento film nevynechat.

plakát

Výchozí bod (2014) 

Film má vzbuzovat emoce a tady jich je neskutečně moc.První polovinu filmu jsem si říkal,že jsem udělal chybu s výběrem,ale posledních 20minut mi vyrazilo dech.Velmi chytrý film a vřele doporučuji.