Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (139)

plakát

MasterChef (2012) (pořad) 

Tenhle pořad jsem naprosto nepochopil. Jaký to mělo proboha smysl? Kdyby tam alespoň dali nějaké recepty! Někdo může oponovat, že Ano šéfe! je to samé, jenže to je alespoň vtipné a učí českého konzumenta vyšším požadavkům. Tohle byla fakt nuda.

plakát

Méďa (2012) odpad!

Nejsem konzervativec, ale když už tahle "komedie" byla tak vulgární, mohla být alespoň vtipná. Zápletka - skoro nic, vtipy - stály za prd, herecké výkony - stály taky za prd.

plakát

Na forbíně TM (2012) (pořad) 

Matonoha je fajn v pořadu Na Stojáka. Tady je to příšerná nuda, je to nezábavný a nezajímavý pořad.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tři slova: To bylo boží! Ze začátku jsem si myslel, že to má být nějaká parodie, ale u některých scén jsem skoro nedýchal. Pozor SPOILER!!!!!! Zvláště když byl dr. Schultz s Djangem na večeři, kde chtěli vykoupit Djangovu manželku. Di Caprio si střihnul roli perfektního hajzla. Troufám si říct, že šlo o jeho nejlepší herecký výkon. No a ty gegy, ty byly naprosto parádní. Situace, kdy se blbečci hrající si na ku-kux-klan hádají, jestli mít plachtu na hlavě, protože přes ni hovno vidí nebo když se Django zeptá, jestli si může vybrat oblečení, jaké chce a pak vyjde v křiklavě modrém obleku s volánky, mě opravdu dostaly. A bylo jich víc. Jen mi nejde do hlavy, proč Tarrantino nechává z lidí po kulce vystříknout o 17 litrů krve víc, než v člověku doopravdy je. Tento film si ovšem nezaslouží nic jiného, než 5 hvězd.

plakát

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012) 

Bohužel se tento film nepovedl a vedle seriálu byl velice podprůměrný a plitký. Sice jsem se zasmál pár vtipům, ale v půlce filmu jsem si říkal jak to může skončit, když to vůbec nezačalo.

plakát

Pí a jeho život (2012) 

Co se mi líbilo: Nádherné záběry na přírodu. Suprové scény v rozbouřeném moři. Nápad. Co se mi už tolik nelíbilo: Příběh byl zdlouhavý a chvílemi nudný. Trochu mi vadilo, jak se ve filmu sami hodnotili a neustále dokola říkali, jak ten příběh úžasný je.

plakát

Projekt X (2012) 

Takový nemastný a neslaný film. Nikdy by mě nenapadlo, že někdo bude točit něco takového.

plakát

Věra 68 (2012) 

Moc pěkně zpracovaný dokument o výborné paní. U scény, když závodila v Mexiku, mi skutečně bušilo srdce.

plakát

Ve stínu (2012) 

Úprava prvního naprosto nesrozumitelného komentáře, který odpovídal mému naprostému nadšení, že ta česká novodobá kinematografie není tak v prdeli. Prostě tenhle film dokázal skvěle vystihnout atmosféru oné doby, Ivan Trojan zase ukázal, že patří mezi současnou českou hereckou elitu a velmi milým překvapením byl soundtrack, který jsem si taktéž náramně užil. Tento film mi může posloužit jako další argument, proč s komunisty na věčné časy jen v tom nejhorším snu.

plakát

Bobovy burgery (2011) (seriál) odpad!

Je to barevné a hýbe se to. To je ale vše.