Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (139)

plakát

Počátek (2010) 

Zajímavý nápad, dobré efekty a dobrá hudba. Trochu se to podobalo Matrixu. Jediná věc, kterou můžu filmu vytknout, je ta, že mě nepřesvědčil (tak jak to udělal třeba Matrix), že by něco takového mohlo klidně být možné. Efekty se stavy bez tíže byly naprosto parádní.

plakát

Twilight sága: Zatmění (2010) odpad!

Tohle byl opravdu jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. Závěrečná bitva mezi zlými a dobrými upíry mne naprosto dostala - efekty byly horší než v kreslených slátaninách v Kouzelné školce

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Čekal jsem něco jako V for Vendeta, ale byl jsem velmi sklamán. U filmu jsem se nudil protože nevedl k žádnému konci.

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Dlouho jsem nechápal, o čem ten film je, asi v posledních 5 minutách mi to došlo. Není to totiž nijak dějově nabitý film, ale po celou dobu hraje pěkná hudba a jsou záběry na roztomilého psa. Je to takový ten doják, ale pěkný doják.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Všechno to začlo, když jsem se 2 spolužaček zeptal, o čem se baví. Tak mi ve zkratce popsaly seriál Misfits, že prý to je super, že se u toho nasměju a že je to i napínavé. To, co mě ale čekalo, naprosto předčilo mé očekávání. Díky Nathanovi znám desítky nových nadávek v Angličtině, kterou jsem považoval v otázce nadávek velmi chudou. Nathanovy keci jsou opravdu to, proč bych tento seriál doporučil každému. V podstatě těm 2 spolužačkám musím poděkovat za novou závislost.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Achjo!!! Takový film to mohl být a pan režisér to tak zjebal takovými plytkými a předvídatelnými vtípky vhodnými asi tak pro publikum 20. let 20. století. Alan je asi to nejlepší co na fimlu je. Má naprosto geniální ksicht a kdyby mu scénarista nacpal do huby aspoň dvojnásobek hlášek ve stylu masturbace v letadle a 11. září, dávám okamžitě 4 hvězdy. Čekal jsem nějakou novou kultovku ve stylu Ďůda, ale prostě tohle jsou jen zkurvení amatéři!!!!

plakát

Tescoma s chutí (2009) (pořad) odpad!

Kuchařský pořad, z kterého jsem se absolutně nic nedozvěděl. Jediné pozitivum je Markéta Hrubešová, která je kočka jak prase, ale i to nestačí ani na jednu hvězdu

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

Uděláme si citrónovou omáčku. Základem je citrón. Když nemáte citrón, tak tam dejte limetu, když ani tu nemáte, tak tam nic nedávejte...

plakát

Cirque du Soleil: Kooza (2008) (divadelní záznam) 

Byl to nejlepší Boží hod, jaký jsem kdy zažil. Když jsem si tenkrát zapnul televizi, připoutal jsem na dobrou hodinu a půl k sedačce i zbytek rodiny a dokonce se obvolávaly babičky, ať si to pustí taky.

plakát

Iron Man (2008) 

Downeyho obličeje mě naprosto dostávají. Naprosto chápu, proč jeho filmové screenshoty tvoří tak velkou část současných meme komiksů. Jen mě tam štval Jeff Bridges, kterého mám zafixovaného jen jako Biga Lebowského a tak mě jako padouch štval.