Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 402)

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Temnější než Temný případ, zapeklité jako Most, v porovnání s ostatními českými kriminálkami neporovnatelné. Pustina se moc hodnotit nedá, Pustina se musí vidět.

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Přeslazená limonáda se spoustou klišé, ale vzhledem k ústřední dvojici (mně se hlavně líbil Gosling) a kameře, příjemná na koukání. Druhá část byla zajímavější, téma s Alzheimerem bylo možná silnější než téma ze 40. let. Konci by prospělo výrazné zkrácení, to citové ždímání už bylo na samý hraně.

plakát

Věčně mladá (2015) 

Romantika, která neurazila, chvílemi dojímala a hlavně se u ní pobavila celá rodina. Snad jen ten voiceover nemusel tolik vysvětlovat - to co se stalo na konci bych pochopil i bez něj.

plakát

Sangaïlé (2015) 

Příjemná letní nálada na severu Evropy doplněná pohodovou muzikou. Taky dobře natočený vývoj lesbického vztahu a vztah samotný mezi hlavní hrdinkou a extravagantní Auste. Ale jinak nic objevného.

plakát

Láska je láska (2012) 

Nezměrná nuda a údiv nad skoro všemi hereckými výkony i těch, od kterých bych to nečekal. Rozhodně ne komedie, spíš parodie na sebe sama a rozhodně ne romantický film.

plakát

Moto cestou necestou (2011) (seriál) 

Tady si začne člověk vážit pro mě už trochu okoukaných trabantích dobrodružství. Těm se něco posere a vždycky si poradí. Tady se jim posere motorka, tak čekají v servisu BMW třeba měsíc protože sami to nes´jsou schopný opravit. Cestopisná hodnota taky docela bídná.

plakát

Noční můra (2015) 

Epileptické záběry z diskoték, meganesympatická hlavní hrdinka, nezáživný děj.

plakát

Stalingrad (2014) (seriál) 

To, jak skloubili Francouzi historická fakta s moderním přístupem k výrobě dokumentu bylo opravdu výborné. O Stalingardu toho vím dost, ale tady jsem se zase dověděl o kousek víc.

plakát

Samuraj (1967) 

Tady mě bohužel Delon ani celý film nechytil. A to, jak vyslýchala policie jednotlivé svědky mi přišlo jako naprosto absurdní i s přihlédnutím k tomu, že se to odehrávalo v 60. letech.

plakát

Bez varování (2016) 

Film má zajímavou zápletku. Bohužel trvá skoro 2 hodiny a režisér se vyžívá v dlouhých nicneříkajících záběrech a člověk tak hodně času prozívá. Nicméně film má cenu dokoukat - závěrečná 15 minutovka kvalitu hodně zvedá a tak ty 2 hodiny nejsou úplně promarněný čas.