Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (7)

Black Books

Black Books (2000)

Jedna epizodka s tímhle psychopatickým despotou (nebo despotickým psychopatem?) jeho přitroublým přidržtaškou a společnou přítelkyní Fran vydá za víc zábavy než jedna celá série Přátel. A to proti Přátelům vůbec nic nemám.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

A zkoušela jste to vypnout a zapnout?

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

K tomuhle seriálu jsem se dostal až po shlédnutí celovečeráku a z toho jsem by v té době naprosto unešenej. Od tý doby nepravidelně tyhle postavičky sleduju a pořád mě dostávají, i když s postupem času, jak svět kolem nás hrubne, už ten zážitek není takovej, ale pořád je to silnej nadprůměr.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Na tohle se dá dívat v kteroukoliv roční dobu a je to jeden ze seriálů, který si drží vysokou kvalitu skoro ve všech dílech s výjimkou těch pozdějších, kdy už jakoby režiséři nevěděli, o čem psát a asi i herci z toho už museli bejt dost unavení.

Flight of the Conchords

Flight of the Conchords (2007)

Při prvním díle jsem nevěřícně kroutil hlavou a na nějakou dobu jsem od seriálu odešel. Potom mi to nedalo a po kouskách jsem se k němu vracel. Teď už na něj nedám dopustit. Kombinace schizofrenních, absurdních, surrealistických aj. situací s parodickými hudebními vložkami, které si berou na paškál snad všechny hudební styly je úchvatná. A rivalita mezi NZ a Austrálií mi připomíná situace, když přijede Pražák do Brna a ptá se na cestu... :-). Za mě 90 %, protože ne všechny díly jsou vysloveně na 100.

Temný případ

Temný případ (2014)

Díky tomuhle seriálu musím změnit svoje top 10 v nej hercích. To, co tady předvedl Matthew McConaughey, se jen tak nevidí a mě to totálně vzalo. Ani nevím, která jeho poloha se mi líbila víc - jestli za mlada jako ulízanej "účetní", nebo potom později jako vágus. Ale samozřejmě nebýt výborného scénáře, kamery, hudby, režie a i W. Harrelsona, tak by na to Matthew sám nestačil. První sérii jsem dal za 3 dny. Máloco mě dokáže udržet vzhůru přes mojí hodinku a Temný případ to dokázal.

Most

Most (2011)

Od teď každýho vyšetřovatele budu poměřovat se Sagou Norenovou - a to bude pro ostatní hodně vysoko nasazená laťka. Kvůli Sáze (ale i Martinovi) jsem se na to koukal jako u vytržení a ani mi nevadil překombinovaný děj a mnoho postav, u kterých jsem někdy nepochopil, jaký tam mají smysl. Ale ony měly, jen to za těch 10 dílů člověk prostě zapomněl. Těším se na 2. řadu.